Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 26, 2010

Apabila dunia blog diserang pak enon/mak enon Anonymous

Dulu mase Pia mula terjebak,ecece terjebak la sangat :P
pia ingat dunia blog ini sangat cool,best dapat kenal ramai
blogger2 yang lain.

Rupe-rupenya selain daripada pekara2 yang fun ni ade juge
pekara melukakan hati,sigh*

Antara blog yang Pia selalu singgah yang diserang Anonymous aka
  "Enon" ni blog kak ina kl dan Amy Sinar Raudah,Jard pon terok juge
penah kena kecam oleh enon ni

Kalau blogger2 tersohor yang lain Pia tak sempat nak alert,macam mane agaknya?

Kenapa ek mereka2 ni?sakit mental ke?tak kutuk orang tak boleh hidup ke?

Bukan nya kacau hidup korang pon wujudnya blog2 ni,aduh Pia pon naik seram
takut dikacau Enon ni..wuu,harap2 tak la ye


Buat kak ina dan Amy keep on blogging,its not a big deal,ramai lagi yang suka u oll berblog :)
like me...wink2


p/s-maaf jika ade yang menyampah bace entry ni

7 comments:

apezs shah said...

kesian derang kan banggang derang yg enon nie.. haish

Lindonut said...

anonymous ppl are losers kn dear. hidup segan mati xmaw. tu yg x ngaku nama tuh.

fazemy said...

Blog saya pun pernah bykkali. Tapi tahu org2 tu smua dikalangan kwn2 jugak. Dengki la tu! Motif utama:dengki!

Peri PiA said...

Apes-dasar pak/mak enon hehe..cuak juge akak ni uhuhu

Lovely Lin-indeed dear!!!boo to them XD

Fazemy-ye ke?tak jgn layan..tu la dengki xhbs2

nur said...

kalau anon bg positive comment okla jugak kan..
ALL IN ONE

Amy Syaquena said...

salam..

thanks pia , amy skunk nampak je anon terus delete x mau baca uat sakit hati je

Peri PiA said...

Lovely Nur-ialah kan,jgn la kutuk tak baik

Lovely Amy-W'salam,abaikan mereka2 ni..same2 :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)