Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 27, 2010

25 Facts About Me

Again hehe,demi menghargai tag dari Pn Deena yang Pia kagum dah ade Master tau
muda lagi.Betul kan Deena tag i?=))

Baru dapat baby boy,bestnya.So ni Pn Pia nak bayar utang ni hehe

Actually Pia dah penah kena tag ni,tak pe just for u Mama Rafique *wink*

Kalau berminat sila klik sini untuk mengetahui fakta2 penting tentang diri ni
ececeh :P,lebih kurang kan?Things or facts

Owh ya kat situ 23 je kan?ni Pia tambah ye

24-sudah pindah rumah sewa baru :(,dah jauh dari family.setelah 27 tahun dudok situ.Mase kawin sewa umah dekat2 dengan parents lagi.setelah 2 tahun lebih tinggal situ,hujung bulan oct kami pindah.sebab tension pegi kerja jauh,traffic jammed.uhuk2

25-dah suke masak

p/s-deena fokus no 14 hehe,thanks for the tag

4 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

amy lum tut lagi la , just sekadar bertanya je , doakan la semoga apa yang amy hajatkan akan tercapai..awak pulak dah ada ke...

Peri PiA said...

Lovely Amy-belum juge ;(,kite same2 doa ye..usaha

Amin

nur said...

selamat berdikari.. hehe
ALL IN ONE

Peri PiA said...

Lovely NUR-Thanks..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)