Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 30, 2010

Badge aka Award dan tumpang tanya semua?


thanks Cplud Miera :),tak sangka sudi bagi kak Pia Badge ni

Ade soalan ye,ini jawapan nya ye
-blog akak carba marba,akak hentam saja la labu ape saje yang menarik perhatian akak.contoh:artikel dari surat kabarade berita gempar ade post kat blog (bosan kan?)

-terus terang akak tak cukup mase nank explore lagi blog Cplud..InsyAllah tunggu ye,yang pasti akak suke resipi pancake ni :)

-harapan semoga Miera dapat jadi blogger femes,ciayok2!!


p/s-dear readers,blog Pia kekurang kasih sayang header?ade sesiapa sudi tolong??
Pia memang tak reti buat huhu.mengecewakan :(
tengok header u oll semua cantik sangat

4 comments:

Atiqah Adnan said...

header.. qah pun tak pandai buat.. qah pun beli suruh orang buat darl..

Amy Syaquena said...

salam pia ku sayang...

amy guna picnik je pia , collage punya leh adjust untuk header...

cplud miera said...

akk nk tema cmne? sy bole tlg, tp lau xcntik,xyhla pkai. akk bg sy size header akk.

leh ym sy, c7_4m13r4h or mail me @ miera486@gmail.com

Peri PiA said...

Lovely Qah-hee~,xper dear ;)

Lovely Amy-thanks dear,erm fail bab size..pia penah cube,xlawa

Lovely miera-really? akak nak size yg ngan dgn lebar blog/screen?nti akak email ek?..thanks so much :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)