Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 21, 2010

Atiqah Adnan First Contest!!!



Mood pia bercontest datang lagi,walaupon tak penah menang hihi

Kali ini Pn Atiqah menganjurkan contest pertamanya

Si manis ni antara pemollow terawal blog Pia ni :)

Untuk syarat-syarat u olls yg berminat boleh klik sini

Ok,berbalik pada contest setelah menilai dari naluri Pia
yang suci murni ini

Dengan kuasa bulan dan setelah ditimbang kati kilo gantang

Pia memilih entry ini sebagai,sangat susah ok Atiqah sememangnya
pandai menulis..Pia suka bace hee~

Taraaa,jejaka terhangat musim ini hihihi

 Curik sikit ye,print screen

Pia sangat suke kerana ade Edward Cullen :P
sila jangan muntah ok.



Pia memang suka pangei dia Edward dari name dia
sendiri lalala

Walau seminat mane pon isteri minat kat seseorang
pelakon lelaki itu.

Yang penting suamy mesti kat carta teratas selepas Allah
dan Rasul S.A.W

Betul tak kawan-kawan?

Akhir kata
Harap Puan penganjur suka dengan entry ini
xoxo!
terima la entry ini seadanya cewahhh!


Fairy Notes-mase ni title suamy Atiqah mase tunang hihihi

8 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam, BSB singgah sini jap. BSB peminat Edward Cullen jugak.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

rajin pia join contest hehhe

semoga berjaya

(^^,)

Atiqah Adnan said...

hee thanks pia..

fikaryna said...

gud luck pia..moga ade rezeki..

bodek atiqah ket..hehe..

Amy Syaquena said...

As'salam...

Rajin pia join contest , good luck ok..

Peri PiA said...

Lovely BSB-Same la suke ;),thanks komen

Lovely Yanie-xpenah mengena hihi

Lovely Qah- ;),hee~

Lovely Ryna-Amin...hihii

Lovely Amy-W'salam,Amin thanks dear..xpenah menang pon

nur said...

good luck dear Pia

Peri PiA said...

Amin...thanks a lot nur

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)