Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 3, 2010

Bagaikan Puteri


Hubby ku sungguh manis sekali,dia telah menyiapkan sarapan pagi

tadi ;)

Gambar pia curik hasil dari google,terlalu gumbira lepas mandi pon masih mamai.tiada la gambar roti telur paling sedap selepas umi ku buat )

Di serikan dengan secawan
best nya..minum secawan je
kena kurang kan ambil caffeine



Thank u so much A B,balik keje nanti i'll cook for u xoxo!!InsyAllah

10 comments:

fazemy said...

Owh sgt best dpt suami mcm tu. Kitorg jrg beakpes...tros lunch je. Save baget! haha

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

wahhhh

sangat2 romantik maaa....

hehehhe

♥ balkidz_hunny ♥ said...

sweet hubby kak Pia.
saye masih belum berkesempatan lagi nk rase air tangan suami sy.
mungkin sebab duduk umah mak, dia malu kot. HEHE

apezs shah said...

wah so sweet hubby siapkan sarapan tu.. saya nak ikot conth itula heehe..
*tapi bila masa ko kawen apezs haha.

yats said...

sekali sekala suami masak..mmg sedap.. :)

cikpia said...

wah, sangat suwit!!!!! he he....

My Little Diary said...

salam
so sweet..... huhu

NaniRostam said...

Jeles....jeles....

Atiqah Adnan said...

heheh bestnye roti tuh,.,.lapar pulak petang2 nie.. hehe

Peri PiA said...

Lovely Fazemy-hehe,bgs2 jimat cermat

Lovely Yanie-ehehe..Amin

Lovely Aqiesh-hbs la jeles la akak korang dok umah sendiri,mesti hubby awk lyn mcm puteri ;)

Apesz-Amin...hahaha

Lovely yats-betul tu ;),hihi

Lovely CikPia-thanks :),hehe

Lovely Little Diary-W'salam.. :)

Lovely Pn Nani-saya lagi jeles dgn pn nani :)

Lovely Qah-hee~,ha'ah la tiba2 lapa dah ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)