Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 29, 2010

Laser,Nukler,Titinium,Uranium Bla..Bla

KUALA LUMPUR - Jika peminat bola sepak Malaysia dipersalahkan kerana didakwa menggunakan pena pancaran laser, ada pengendali blog semalam mendedahkan perbuatan yang sama juga telah dilakukan oleh peminat ...... ketika perlawanan peringkat kumpulan Piala Suzuki AFF 2010 antara kedua-dua negara itu baru-baru ini.Kosmo


SEDUTAN video menunjukkan penjaga gol Malaysia, Sharbinee Alawi terkena pancaran laser hijau (dalam bulatan) semasa perlawanan menentang Indonesia di Jakarta baru-baru ini.

Cerita hangat selagi bola Piala Name Jepon
tu tak habis,saja nak sibuk buat entry

Fasal ni juge hihihi,boleh kan?

Nak minat bola,sokong boleh ajer

Tak payah la nak kecoh2 cari gado ok
(Pia tak mention siapa ok!)

Sume ade otak kan?Grow up la weh!


Fairy Notes-saje jer edit berita tu,karang tak pasal2 kontrobasi lak hihi

6 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

majulah sukan utk negara hehehe

Amy Syaquena said...

Dowang tue dah kalah x nak terima lak hari tue bantai Malaysia 5-1 x pe lak x de pun kita pertikaikan pape... geram betul la...

papabear said...

saya rasa dorang tu marah sebab kita tiru dorang guna laser... dulu batik la, rasas sayang la, ni laser pun kita kebas jugak...kekeke...

ardinihumaira said...

mencik ah dey ol duk salahkan negara kita. adatla maen. menang kalah an an :D

nur said...

Pia
akhirnya menang!!!
ALL IN ONE

Peri PiA said...

Lovely yanie-maju la penyokong m'saia,hehe

Lovely Amy-tau xper kan dear,eeee saba je la

Papabear-make sense hihi :D

Lovely Dini-xper,kite bersopan

Lovely Nur-yes dear.akhirnya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)