Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 1, 2010

Makanan terbang

Nak citer sikit,erm bukan nak kutuk orang ye

Jumaat lepas Pia pegi NSK beli barang dapur

Sampai jer section kesukaan Pia iaitu Frozen Food hehe

 kalau kat m'sia ade yang mcm ni,cantik,bersih.ade maskot lagi hihi-Google

Pia memang teruja kalau sampai section ni,so ambil mase
tengok semua produk,dok pk hari tu dah beli ni,so kali ni try
yg lain pula


Tiba2 Pia terdengar suara ni "kan beli untuk anak2 awk nak makan juge"
Suara tu dah mencuri perhatian Pia

Pia mase tu menunduk nak pilih frozen food kesukaan,then bile dengar suara tu
Pia macam tak boleh kawal kepala ni terus donggak nak cari suara tu

Elok jer Pia donggak,Pia nampak ade seorang lelaki campak sepeket nugget dalam freezer
Pia agak suami isteri kot,berdasarkan suara yang pia dengar tadi.

Suami dia jauh sikt dari freezer,so cian makanan tu terbang kena campak laju gak
Terkezuk mak cik!!!haiyoo beli groceries saja tak mo la gado2,orang tengok kan tak besh

Lepas tu suami dia terus tolak troli tinggal kan isteri dia,si isteri ambil balik peket yang same
suami dia campak tu ikut suami dia, kalo pia baik ambil yang baru hehe

Bertengkar suami isteri ni memang pekaran biasa,tapi jangan la campak makanan tu tak baik kan??

11 comments:

Songo said...

nasib baik makanan tu terbang di campak, kalau dia terbang sendiri mahu sume org lari

fikaryna said...

pasai naget jer..simptom x sihat 2..

Amy Syaquena said...

salam..

uishhh ada pulak macam tue bini die.. nasib makanan dia campak kalau laki dia tak terbayang mak nyah he3...

Atiqah Adnan said...

alahai.. macam-macam laa..
tula kan kalau dah gado mane kire org ade ke tak.. lelaki panas baran gak kan kadang2..

qah ade terbaca kalau lelaki panas baran ni kita kena ikut dia dan jangan bikin hati dia panas.. kita kena belajar macam mane nak sejukkan hati dia tuh.. baling dengan ais ke..? mandi ais ke buatkan minuman cold ke.. HAHA~

[s][u][e][h][a][n][n] said...

amboi..main campak2 lak...x besh la gadoh :p

ezzati said...

paling tak besh kan kalo depan org ramai..laki tu pon satu kenala belajar nk kawal kemarahan tu..Sian naget tu tak bersalah..ntah2 dia yang nk mkn bukan ank dia :p

kak ina kl (1) said...

tak suka orang lelaki camtu..nak bagi anak makan pun berkira.

AMANI QASEH IRDINA said...

kesian makanan tu...dulu kecik2 cikgu sy penah ckp tak baik baling2 mkn nnt bile kite mkn balik kite pening..huhuhuhu

yats said...

ish ish..Hubby kite paling pantang kalau pasal makanan tu b'kire..huhuh..tp mayb hubby org tu ngah sempit kot bln tu..si isteri pn kena la tanya..abg bulan ni nak beli ni ni ni..bleh ke..kalau main amik je pastu dh over budget pn susah gak kan..yang penting..kerjasama.. :)

Hana Faza-same person said...

hate this kind of man.. tak pandai hormat perasaan isteri apatah lg di khalayak ramai :(

Peri PiA said...

songo-erk,tidakk hehe

Lovely Ryna-tu la,remeh aje

Lovely Amy-w'salam,suami dia yg campak

Lovely Qah-hee~ mcm2 hal kan?ha'ah kite simbah je air ais..cpt skit sejuk hihi

Lovely sue-tum la,xbest gado2.lagi2 tmpt awm

Lovely Zati-setuju sgt dear,sgt cian dgn huget ut...kuat dia kena cmpk

Lovely K.Ina-tu la kak,tapi xtau apa punca isteri dia ckp ape sampai dia cmpk naget tu

Lovely Amani-rezeki tu kan,hehe


Lovely Yat-ye la,bincang la elok2.fasal mkn xyah la berkira sgt.xtau ape punca isteri dia ckp ape,sampai suami dia campak naget tu

Lovely Hana-agreed ,kalupon wife dia yg salah,kena kawal marah dpn org ramai

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)