Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 18, 2010

Manis,tak kena Diabetis punyo

Teramat manis kerana dah sampai kampung hubby,4 bulan dah tak balik,
busy konon

Hari tu papa zara sms cakap this week nak buat aqiqah untuk zara

Sampai sudah mak long n pak long kat kampung,nanti story
ok InsyAllah

Lagi satu manis,Pia dapat award lah dari si manis Marina

tengok,manis kan award ni ?tengok ajo pon dah rase manis


thanks so much dear,terharu :')

Pia tujukan award ni khas untuk

yang sudi terima dan bace entry ini

kerana anda memang la manis sudi follow
blog yg tak manis ni :)

13 comments:

alinac lover said...

heheh

yong pon dpt da

hamzah ian said...

nice.. award2..

Wan Gerrard said...

terbaik, award manis..hehe

ahsfantasy24 said...

y pmberi pn manis,
yg penerima pn manis..

so sweet larh..!
hhehe~

kak ina kl (1) said...

selamat ulangtahun buat ummi kamu..alhamdulliah beliau di kurniakan bakat yang tiada kepada setiap orang.
semuga beliau sehat walafiat dan di limpahkan rezeki.

Betta sp said...

sweet:)

Heidi Shafiq said...

wow tahniah.. :)

soffya cik bulan said...

wahh dah sampai kg. bercuti lamakah?

Amy Syaquena said...

As'salam..

sweet awards..

Peri PiA said...

Alinac-yeyyy :)

hamzah-jmpt amek eh

Wan-ehehe,10q

Lovely ahs-u too :),thanks

Lovely K.Ina-Amin2..terima ksh kak.Alhamdullillah

Betta- :),10q

heidi-thanks,for u too

Lovely Pia-hujung minggu ja :(

Lovely Amy-W'salam,thanks jmpt la utk amy juge

nur said...

dear pia
thanks.. nak ambik la..
ALL IN ONE

yats said...

thanks pia,..lollipop semanis pia, kite sudi menerimanya..nnt kite wat entry ek..besau ni..setahun tak abis..hihi

Peri PiA said...

Lovely Nur-silakan :),suka2 ..welcome

Lovely Yats-hihi,same2 bsarkan lolipop ni.malu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)