Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 20, 2010

Ulang Pakai baju yang sama..so what!!

Salam,hi semua wah tajuk Pia pagi2 dah garang

Saje jer bagi terkejutkan u oll ;P


dua gambar,waktu dan tarikh berbeza ade lagi gambar dgn baju ni kat
sini

mase kak ina kl kena serang dgn anon

anon tu siap tegur kak ina pakai tudung yang
sane jer.

kak ina jgn marah ye saya tak niat nak ungkit kisah
tu.

Pia cume nak jadikan pekara tu sebagai cerita pengalaman
Pia sendiri

Tak de salah nya kite pakai baju yang same berulang kali
janji baju tu bersih, kemas,tak rosak lagi

Apa pendapat u oll?



Fairy Notes-hari pon pakai baju ni pegi keje hihi

Fairy Notes 1-Thanks so much follower baru,nanti Pia jalan2 blog u oll ye,
sorry lambat.Pia bz sikit ni

14 comments:

Kami Cinta Quran said...

hmm so far memang rasa macam terasa bila org tgur..tp bila fikir2, hey, waz up yaww... suka hati I lah,kan?

hehehe

apezs shah said...

Pia takde salah pun nak pakai baju yang sama atau ape benda yg sama.. janji betul kata u tu.. janji bersih suci dan masih tidak koyak. saya dah pakai baju kerja dan ada beberapa t-shirt yang hampir cecah 3-4 tahun. Janji pandai jaga warna baju tu. ;)

ardinihumaira said...

dni tiap2 minggu ulang baju dan tudung sama hehehe :D

fzi said...

Salam pia...
Makcik pun suka duk ulang pakai baju yang sama... dah kita rasa selesa dengan yang tu, kan... :)

Atiqah Adnan said...

takkan nak pakai baju 1 sekali je kot.. alahai.. kalau dah baju tu kita suka haruslah nak pakai banyak kali.. hee~

farahfatihah said...

ala ok je kalau nak pakai berkali2...xkan ada 30 hari nak kena pakai 30 baju yg berlainan uwaaahhhhh pengsan nak beli closet kena beli yg besar la cam tu hehehe

yats said...

pakai baju sama pn nak tegur ke..suke kite la kan..baju kite..kite yg beli..huhu..asal tak susahkan org ye tak..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

aik?? pakai baju yang sama pun salah ker? bagi sue jnji kita pakai baju yang bersih, kita selesa n x susahkan orang lain..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

janji kita menutup aurat kan...

ehhehehe

nur said...

pia dear
kalau org perasan kita pakai baju sama maksudnya kita ni glamer la kan.. ala ala artis gitu...
jgn jeles
ALL IN ONE

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam pia.... tak salah pakai baju yang sama berulang2... saya juga pakai baju yang sama berulang2 pada minggu yang berbeza.... janji selesa dan menutup aurat.....

ecaisyah said...

jawab saje "ada aku kisah kah" yg nak menyibuk nape???kau ke yg beli baju aku???ehehehehhe...klu kite ckp mcm tu... :p

Muhamad Zaki Zafir said...

entah2 yg tegur tu pun slalu je pakai bj yg same,cuma sbb dia xambk gmbr sndiri org xtau la. :)

Peri PiA said...

Kami Cinta Quran-hak kita kan :),terima ksh komen

Apesz-caya lah,btl la tu ;)

Lovely Dini-ye ke?ehehe

Lovely Fzi-btl tu acik,selesa kan dah serasi

Lovely Qah-ye la,apo ogt beli bj pakai buang ke..hee~

Lovely FFatihah-haha,ye la kan yunk xkan xpyh beli perabot lain.asyik beli baju..almari jer

Lovely Yats-ye la,bkn mtk duit dia pon kan huhu

Lovely Sue-btl3,xkacau org pon

lovely yanie-semestinya kan yunk (^^,)

Lovely Nur-hehe,wah glemar gitu kan dear

Lovely Alimaz-setuju sgt,thanks ;)

Lovely Eca-ha'ah kan yunk,ckp dgn org tu kau ade?hihi

Zaki-haha,tau xper ckp org lebih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)