Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 24, 2010

Wanita ambil masa tiga minit pilih kekasih

hanya minit tak percaya?


LONDON - Satu kajian di Britain mendapati wanita cuma mengambil masa tiga minit untuk membuat keputusan sama ada seorang lelaki itu sesuai untuk mereka, lapor sebuah akhbar semalam.

Kajian tersebut yang melibatkan 3,000 orang dewasa dilakukan sempena pelancaran buku terbaru, Instinct yang dihasilkan oleh penulis Britain, Ben Kay.kosmo


Fairy Notes-Tapi Bukan Pia yang cakap tehehe

9 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

3 minit je ke?huhu

My Little Diary said...

salam,

uishh... 3minit je??? biar betul...

ardinihumaira said...

huiyoh nasib baik tak 3 saat :D

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

sib baik tak 3 tahun

hehehhe

firahadifa said...

3 minit jer ? i cam 3 taun ! kekeke

Betta sp said...

nampaknya pompuan kat britain nie senang je nak dpt bf...dlm 3 minit jer. kat malaysia agak2 brapa lama????

so, wanita2 di malaysia....apa jawapannya? hehehe

Wahidah said...

biar btol..mcm tk btol jerr

nur said...

Pia ambil masa berapa lama?
ALL IN ONE

Peri PiA said...

Lovely Lydia-huhu...hihi

Little Diary-w'salam :),tu la teori mane la tu

Lovely Dini-hihi,super love

Lovely Yanie-ok gak tu

Lovely Afidah-ekeke,mcm same

Bette-yg pasti lebih lame dari wanita britain hehe

Lovely Wahidah-memang xbtl kot,hihi

Lovely Nur-er..er hehe nak tau cube tgk kat sini http://pia-pinkylita.blogspot.com/2009/05/kekasih-hatidoktor-hatikusoulmate.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)