Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 25, 2010

Blogger Popular Masakan Bagi Pia Award Oh My LV!

tettttt,Pia tak layak langsung sebenarnya kui..kui..kui

Demi kasih sayang ukhwah sesama blogger Pia dgn
malu2 terima award ini hihi

Eh ade soalan,dah siap jawap dah kat bawah Award

Terima kasih Sys DJ xoxo!Love Sys DJ

U oll Jangan jeles :P
Award nya,Chef tau O_o....Semoga bertambah2 terrel la Pia masak lepas ni..Amin

Sejak bila anda mula memasak dan apakah masakan pertama anda?
~ panjang cerite nye..kalau tak silap darjah 4,10 tahun.umi kerja so kena cepat berdikari.standard la mula2 belajar masak nasi jadi bubur ayam mek d.telur dadar berperisa hangit tehehe :D

Siapakah yang menggalakkan anda memasak?
~ lebih kurang juge dengan Sys DJ,kes paksarela la lebih kurang hehe,lepas dah kawen MIL..Mak Sedara..Latest blogger2 yg happening lagi famous ni!

Masakan yang paling anda suka masak dan digemari orang-orang kesayangan anda :
~malunya Pia ni belum la terrel masak lagi,paling Pia suka masak Sambal Udang.Cik Abg saya sgt sweet dia makan je masakan wifey dia ni.Makanan kegemaran Hubby Nasi Ayam masih dalam proses belajar.Keluarga suka asam pedas kot,walaupon bukannya kaw asam pedas Pia tehehe :D.

Tag 5 orang blogger masakan yang sering berkunjung ke blog anda.
~ Adui pening kepala nak choose ni tehehe ok kita mulakan,walaupon bukan blogger masakkan sure u oll pandai masak ni
Amy
Deena

Pia tag wifey2 abad 21 :)

ade yang ade baby dah :'),

Alhamdulillah,insyAllah amin
untuk Pia,doakan kami ye

Take ur time ya,harap2 u oll sudi
ambil Award ni dari hamba

Eh,actually Pia dedikasikan untuk SEMUA follower dan yang
sudi membaca entry ini ikhlas ni.....Harap sudi terima ye

7 comments:

ardinihumaira said...

dni kalo masak spaghetti je laku kih3 ;p

nur said...

Pia
wah bestnya dpt award masak memasak
ALL IN ONE

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tahniah pia....

deena awanis said...

hahha..cam x layak jer rasa..tp insyaallah will do the tag for pia..=)
thanks anyway..

Peri PiA said...

Lovely Dini-sedap tu yunk

Lovely Nur-best...Nur jmpt la ambil award tu

Lovely Yanie-ehehe,cik yanie utk anda juge

Lovely Deena-my pleasure ..layak2 :P,jgn risau hihi

Amy Syaquena said...

thanks dear nanti amy amek ye tapi kena ingatkan amy tau, sekarang busy sangat x de masa sangat...

Peri PiA said...

Lovely Amy-ok dear :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)