Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 4, 2011

Majulah sukan untuk negara!


i always love to see their relationship

lebih dari sekadar coach dan anak didik

macam ayah dengan anak,mereka sangat serasi
bersama

Dato sangat taat ataupon dengar kata coach
persis seorang anak dengar cakap ayah

kalau tak tak kan Dato Lee Chong Wei pemain No.1 !

walaupon Dato Chong Wei belum dapat tawan si jeLik Dan 
tu hihi,sorry Lin Dan i tak suke ur arrogant attitude

tak pe,belum ade rezeki lagi tu ..Ciayok Dato!!

Berita perletakkan jawatan Dato Misbun

fairy notes-majulah suka untuk negara tanpa ada sebarang campur tangan politikus

11 comments:

A.S.T.I.N.A said...

ehh Dato Misbun bersara? sob sob..

NaniRostam said...

betul.betul.betul.

Amy Syaquena said...

bak kata upin dan ipin betoi betoi betoi...

farahfatihah said...

mesti ada kaitan dengan pengurusan nih! huhuhu

mekchu said...

gandingan mantap.. terima kasih atas jasa korang.. (dia baca tak komen ni?)

J.M.R said...

kementerian spatutnya jaga aset2 negara sperti diorg nih..jgn wat dekk je

ardinihumaira said...

hah?
dah bersara..
lerr... baru dni tahu

Lizzie Yasmin said...

tak tahu lar, apa nak jadi past nie.. past dia bersara.... ada ke jurulatih setegas dia??

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

maju lah sukan utk negara.....

(^^,)

papabear said...

politik boleh menghancurkan macam2 termasuk lah sukan...

Peri PiA said...

Lovely Tina-sobs..sobs

Lovely Pn Nani-terharu diats kesudian komen di sini..haosh!masalah negara ni hehe
*utk semua juge yg sudi komen2 ;)

Lovely Amy-hehe,setuju dgn pia kan?

Lovely FFatihah-bila nak maju ek..hmm

Lovely MekChu-InsyAllah..Amin2

J.M.R-Tahu xper,apa yg penting keje same

Lovely dini-sedih :(

Lovely Lizzie-sukar nak cari

Lovely Yanie-M'sia Boleh!hehe

PapaBear-Indeed

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)