Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 31, 2011

U oll minat team apa?

iSteri Encik Fadzli ni peminat setia MU ,MANCHESTER UNITED!!

Habib dia suke Arsenal,tapi sekarang dia

dah beralih kepada kelab2

yang sedang meningkat naik

sokong biasa2 jer kelab2 top 4 EPL ni

Pia memang penyokong MU dari sekolah
menengah lagi(baru kenal)

zaman2 Eric Cantona, Beckham ececece :P
from google

hari tu MU menang hubby sms

habib-sayang MU menang la,suke la tu
Pia-mesti la,hihihi(gelak jahat)
habib-ceh,rileks la awal lagi
Pia-ok la sayang ku,penyokong team cap ayam ,hak2(gelak jht lagi)
habib-sayang jgn la ober confident sgt,karang jadi macam musim lepas
Pia-will c ;P

Fairy Notes-bukan nak ejek team hubby,dah memang logo team ade ayam ;D

8 comments:

Wahidah said...

yeay satu kelab la..Glory2...

tp since cristiano tu p real madrid rajin gk la tgk game yg ade real madrid..opsss..:)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

hi, MU fans!!
me toooooooooooo!

azzey said...

x tau nk sokong mana.....

saya_arief said...

spurs pown hebat gak.
musim ni xleh nak ramal, semua ade kelebihan masing2..

Amy Syaquena said...

Mu tetap di hati dulu kini dan selamanya...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

bab bola tak berapa minat

lebih minat BADMINTON sebab incek T pemain badminton hehhehe

(^^,)

kak ina kl said...

tak sokong mana-mana pun..tak minat..semuga kamu tak kememeh dan dahberansur sehat

ardinihumaira said...

dni sokong.. err tade team tapi suka fahmi tuh hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)