Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 1, 2011

Ice Room

Salam semua

minggu ni minggu cuti :D

u oll kemane?sibok jer Pia ni ;P

jumaat lepas Pia pegi chill dengan adik

minum2 dan makan desert di ICE ROOM Kota Damansara

layanan memang best,mesra ;)

dragon fruit juice
desert ice cream,ice cream ni berbeza sikit...keping2 mcm ice tapi smooth jer :) name nya AVOCADO somethig dah lupe :P

Gedix time
Siyes dah lame tak kuar dengan adik


Fairy Notes-hubby tak ikut,dia jumpe kawan dia hehe

5 comments:

Atiqah Adnan said...

ni adik2 pia ke..?
hee~ bestnye juice dragon fruit

saya_arief said...

sodapppnye..
;p

Amy Syaquena said...

amboi bestnya dia x ajak kita pun hehe..suka tengok muka awak bersih je..

ardinihumaira said...

bestnye... lanje dni gak kak :D

Peri PiA said...

Lovely Qah-yg tudung krim tu adik bongsu pia,yg sorang lagi kwn adik..tehehe.nice dirnks dear

Arief-hehe,cubalah

Lovely Amy-deaer,jgn tertipu,gmbr je

Lovely Dini-nuff dini manyak hihi.. :P..InsyAllah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)