Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 30, 2011

Aiskrim Donut

siapa yang selalu beli groceries kat hypermarket "gergasi"
perasan tak kat pintu masuk ade jual aiskrim?

haa,kadang2 before balik nak suka beli aiskrim ni hihi

hari tu Pia terjumpe aiskrim ni,sangat menarik

Aiskrim Do do do do Donut!!hehe

Luar strawberry dalam coklat not bad rasenya



cuaca terik,xtra yummy dapat makan aiskrim

13 comments:

ardinihumaira said...

nyum3... kalola jumpa makanan ni dni nak try gak la :)

kakchik@ella said...

menariknya. kalo trjumpa ella nak cubalah.

eqbalzack said...

salam...
abg eq jalan2 kat sini...baru dapat bernafas...busy sgt skrg...hehe

eqbalzack said...

salam...
abg eq jalan2 kat sini...baru dapat bernafas...busy sgt skrg...hehe

ieda said...

sedap nie dikk tapi akak x pernah cuba .. dah banyak kawan2 yg dah tray donut aikrim .. kat mana nak cari erk huhuh

Peri PiA said...

Lovely dini-nti cuba ek dini,yum2 :D

Lovely k.chik-lps tu senam manyak2 kat CF hihi

Eqbal-W'salam, whats up bro!let me offer u a glass of mineral water hehe

Lovely Ieda-kat pintu msk giant ade jual ,cube la ;)

Atie Serina said...

yummy..nmpk cam sedap je..

Amy Syaquena said...

kami amy jumpa ni pasti amy cuba , nampak menarik sangat

cikpia said...

macammenarik!!! nak ajak boyfie pi cari kat giant la!!!

Wahidah said...

alamak telan liur dh ne..mcm besh jer...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam pia..wah besarnyer!nyum3

najihatussolehah said...

sedapnye..xnah jumpak lg..huhu...

Peri PiA said...

Lovely Atie-not bad :)

Lovely Amy-tu la dear,pia terus beli

Lovely cik pia-wah2,gi giant cpt!! ;D

Lovely wahidah-opps sorry dear ;D

Lovely LM-Hihi,LM dah mkn eskem kan hari tu?

Lovely najihah-kalo pegi giant ,cube la :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)