Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 30, 2011

Sarapan

Teh tarik kureng,Pia amat cerewet minum teh tarik
so far teh tarik umi Pia buat and kat food court (Blue Cafe)JJ(Jusco) yang sesuai dengan taste Pia :P
















ini bukan telur mata,ini roti tampal,macam roti canai telur

yang beza telur nya sebiji diluar ,bukan mcm roti canai telur
biasa yang telur nya dalam roti

sedap,cube la.kedai nya kat area Taman Permata/Wangsa Maju

10 comments:

ardinihumaira said...

cedapnye akak makan. dni minum kopi je pagi ni. sobb sobb.. ado test pasni.. jenguk blog akak jap :)

CGG said...

hehhe..lapo la..
jom makan:)

nur said...

Dear pia.. Best tu pekena teh tarik. Suka teh tarik yg betul2 kaw..

Atiqah Adnan said...

qah suke juga teh tarik kaw! heheh
roti sardin sedapnyeee

Amy Syaquena said...

Amy tak berapa suka minum air2 macam tue x tahu la kenapa..kalau bf pagi just minum air suam je.. mungkin amy takut dan fobia dengan gula kot hehe..konon x nak kena kencing manis la hehe...poyo je kan!

saza said...

ingatkan mkn telur mata..siyes tak penah cuba lg roti tampal tu..yum yum teh tarik nyaman

kakchik@ella said...

roti tampal?? tak penah cuba. mcm roti canai pattaya la agaknya ye?

Peri PiA said...

Lovely dini-hujung minggu je dini.hihi,tp hari ni spesel gak la b'fast nti akak citer

Lovely cgg-jom cgg, ;)

Lovely nur-ha'ah kan?MasyAllah best nya hehe

Lovely Qah-hee~,baby nak ek?

Lovely Amy-bgs pe mnm air suam,hihi jgn jadi mcm pia :P

Lovely saza-alamak baby nak ek?hihi,kan?nmpk mcm telur mata,bwh dia roti canai

Lovely k.chik-mmg roti tampal namenya hehe,nti gi la cube k

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi...br LM tau apa tu roti tampal

Peri PiA said...

Lovely LM-Hihii,yummy

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)