Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 10, 2011

Bas Wanita

I would like to try this



Nak cube ni la,tapi tu la Hubnya jauh dari rumah

Nak turun destinasi pilihan penumpang bukan boleh
sesuka hati,ade zon2 la pulak.

ini la kelemahan sistem perkhidmatan
awam negara tercinta

bukan nak kutuk,perbaiki lagi ok mutu
dan prasarananya

biar kami tak de alasan tak nak naik
kenderaan awam.

name je dah pindah dekat sikit dgn office

jammed dia menyesakkan nafas,tawar hati
nak drive :(,hubby pon.

Nak spend mase kat rumah lame sikit pon
tak boleh ;(

Kena keluar awal rumah macam dok jauh dulu2

Patutnya 15-20minit sampai office,kadang2
45minit baru sampai!!!

Fed up nya!!!Grrrrrr



Fairy Notes-Sekian,chill :D

6 comments:

My Little Diary said...

sabar.. sabar....
jammed tu adat ler.. kekeke

cik selamah kundang said...

huhu.nak buat cemana.let's hope kembgkan lg prasarana ni..

sebelas said...

mak ai.macam mana dari 15 minit boleh pergi ke 45 minit nie? ish ish ish

Hana Faza-same person said...

harap2 ada improvement nnti..

ardinihumaira said...

hehe pengangkutan awam memang tak terduga kan

Peri PiA said...

Little Diary-aduhai,waht to do...sabo jer la hehe

Lovely Cik Selamah-yup,REALLY hope so ;)

11-haa,ajaib kan?manyak traffic light ooo

Lovely hana-harap2 begitu

Lovely dini-btl sgt dini,unpredictable

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)