Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 10, 2011

Asyik-asyik aku!

Monolog

Asyik-asyik aku je yang mengalah,
memberi,effort semua dari aku!

Aku rase aku je yang ambil berat
sayang korang,korang ade buat macam tu
dengan aku?ada?

Korang tak penah nak pikirkan
perasaan haku!

Penah korang pikir apa yang aku rase
selama ni?!

Korang fikir tentang ego korang je
Hangin korang je,habis ego aku angin
satu badan aku nak campak mane?

Lombong????
....................................................................................................................................................................

Tiba-tiba teringat lirik lagu ni

"Mengapa harus aku yang mengalah
tak pernah kau terfikir sedikit pon tentang diri ku"




Jangan risau itu hanya luahan perasaan
tiba-tiba rasa nak menaip macam tu?

Kabhi-kabhi(kadang2) Pia sebagai manusia
biasa ade perasaan macam tu.

Tak kira pada family atau kawan ;),hehehe


Fairy Notes-i'm fine :)

9 comments:

Kancilbiru said...

kabhi2 saya pun ada rasa macam tu...hehehe

Lavender Harum Wangi said...

me nahi kabhi2, selalu kot~ hahahaha :D

Amy Syaquena said...

amboi cakap industan la dia hehe...

cik selamah kundang said...

sabo jelah.huhuhu

farahfatihah said...

kadang-kadang pun kita kalah dengan amarah sendiri..daripada lepas kat org baik lepas kat blog kan kak?

Atiqah Adnan said...

kadang2 qa pun ada rasa macam tu.. manusia kan normal.. kita ada perasaan.. takpe ramai lagi tak caring kat pia k.

Peri PiA said...

Lovely KB-Kan..kan..kan :D

Lovely LHW-Keh3,biase la tu emo.kita manusia biase

Lovely Cik Selamah-separuh dr iman , ;)

Lovely FFatihah-setuju,cian blog jd punching beg hihi

Lovely Qah-thaks so much dear xoxo,kan?manusia yg tak sempurna.

Hana Faza-same person said...

sabar yek..memang kita manusia biasa tak lari dari perasaan marah dan geram..tp perlulah bijak mengawalnya,ye:)

Peri PiA said...

Lovely Hana- :),Alhamdulillah i'm ok

Pia ni cpt melenting :(,cpt cool

mse melenting tu bhya,tkt org terluka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)