Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 7, 2011

Used to be alone 3

Assalammualaikum semua,anyeonghasayo...sihat semua?
Pia Alhamdulillah(walaupon u oll tak tanya hihihi)

Ya Jumaat muncul lagi(mase kejadian),entry ini dipost pada sabtu malam.
Apa lagi lunch break extra Pia amek kesempatan cuci mata(konon) kat The Mall

After dapat approval  hubby yg tak berkenan Pia jalan sorang2,
walaupon Mall tu tak jauh sgt dari office

Ntah,mood nak jalan sorang2 muncul lagi.So kaki ini melangkah pergi ke Mall itu

So enjoy the story hehe,please jangan annoyed baca entry suka2 ini
don't take serious okay
Gambar 1 mase dk diam2 dlm LRT hehe,malu tapi mahu snap gambar,sengal giler muka :P
Gambar 2 muke gedikz dah turun LRT tgh menapak dgn gigih nya utk ke The Mall
Terus serbu Parkson mula2 jalan2 je,Parkson The Mall best tak crowded sangat :)
Selang beberapa minit kemudian,tu dia Pia dah berkenan pulak ni,jumpa sasaran!!!
hmm Pia fikir nak beli tak nak?
Siap keluar Parkson pegi makan snack dulu,last2 pegi balik rembat 2 pasang baju tu masuk
Fitting Room
Mata Pia berkenan dengan corak baju ni,ala2 Vintage gitu warna pon cantik.Tapi cutting dia buat Pia nak tergelak bila dah pakai.Kembang kan?
Kocek dia buat pattern macam tu,pakai selesa.Cume ala2 kembang kat kocek tu buat Pia dah kurang minat.Tapi bila upload kat sini tengok balik macam cantik pulak hihi
Baju ni Pia minat sebab stripes dia separuh,Pia ni chubby.
Tak sesuai pakai corak stripes sangat.
Lagi 1 labuh sampai punggung,dapat melaram baju corak stripes :)
Mula2 Pia cube yang warna coklat tu,size XL patut la longgar je
Keluar pegi ambil size M warna hitam kelabu,warna ni lagi smart bila Pia pakai
So fikir punya fikir,mase gantung baju yang tak nak yang gambar atas tu
Rupenya ade sale 20%!tak perasan Pia :D.Ape lagi tanpa rase bersalah !Pia
decide beli baju corak stipes warna hitam kelabu ni.Tapi jurujual pelik sikit,orang cakap lain jawap lain
Nasib baik mood Pia baik dapat beli baju baru la katakan hehe,kalu tak mesti Pia tanya banyak2 lagi :P

Ok nak kena masuk office balik dah.Muka gembira dapat rembat baju baru or tak puas shopping ni?:P



Siap je bayar tengok jam,ade lagi 1/2 jam nak masuk office.
Tak pe office tak jauh sangat,sempat ni hehe


oh ya,kalau rajin singgah sini dan sini entry mase jalan sorang2 juge,ehehe baju same sebab hari jumaat Pia pakai T-Shirt company bagi.dah lame kan Pia tak jalan sorang2,last kat entry ini la


Fairy Notes-Nasib baik naik LRT ,punctual no traffic jammed

7 comments:

Puteri Bt Ahmad said...

sayang! cumel sangat!!

nur said...

amboi.. hopping sakan .. walau sehelai pun kira sakan..
JOM KE: ALL IN ONE

Peri PiA said...

Lovely put3-hihi,thx syg!!xoxo!bj tu mmg comel

Lovely nur-hehe,cukup gembirakan hati

ardinihumaira said...

lama betul dni tak shopping.. uwaaa nak soppim gak

Peri PiA said...

Lovely Dini-btl,nti ade mase juge tu dini nak shopping

soffya cik bulan said...

amboiii kakakkkkk
sukenya shopping ye...:)

Peri PiA said...

Lovely pia-waaa,lame xmucul sini,jom la gi same2 hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)