Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 12, 2011

Alahai

Assalammualaikum,hye!!!

huhu,semalam kan mase nak balik rumah :(

Cian hubby,tayar moto pancit dia kena tolak :'(
agak jauh

Pia tunggu kat office senang lenang agak lame,bosan
walaupon online

Lepas tu,dah la semalam Pia tertinggal access card *sigh*

Mase turun ke lobby,terus pegi kat hubby dah tunggu
then hubby tanya helmet mane?

Great!!helmet tertinggal kat office (T_T)

Dah lah Pia last balik semalam,pintu dah tuutp access card lupa bawak
macam mane nak masuk?So.....

Terpaksa la gamble tak pakai helmet balik rumah dari office
syukur la tak de ape2,polis pon tak de

Tak sengaja kan,huhu tawakal je sepanjang perjalanan
nasib baik rumah tak sejauh dulu

Hari pon dah malam,tak la ketara sangat kesalahan ku

Aduhai pelupa betul la Pia ni,terok2

Nak kena request helmet yang menarik kat hubby kot


Supaya tak lupe lagi,nak yang macam ni boleh?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



google



hihi :P

10 comments:

ardinihumaira said...

hehehe nakal ye akak ni

nazirulhazwan~ said...

hahaha, nati den bolikan helmet ngn sut tu yer, hahaha:P

saza said...

haha..kalo helmet mcm tu, drp polis x perasan terus pasan pia...:p

biasala pia..zt pon sm..kenkadang terlupa.. :)

aTy _faRed~ said...

hahaha.. comel kalau pia nak pakai helmet macam ni.. kire baju ujan sekali ni...:D

Amy Syaquena said...

Nasib tak de pape.. next time jangan cuai lagi k..bahaya tue..

Farah Shamsudin said...

cumel tu pakai macam tue..:)pink lagik tue.

Puteri Bt Ahmad said...

ahahha cumel!! ngee huhu cian sayang.hihi. misti cam kelam kabut hubby tunggu sampai lupe.ngee tak sengaje takpe :)

cikpia said...

ha ha.... kalau u pakai camtu memang saya salute ah!!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

terbayang2 lak pia ngan pakaian camtu..sure makin cute kot?

Peri PiA said...

Lovely dini-hihi :D

Nazirulhazwan-haha,karang den tuntut k :P

Lovely saza-hihi,tu la fasal...pia ni pelupa la terok

Lovely aty-hihik,waterproof senang :D

Lovely amy-ok dear InsyAllah,sorry..muah

Lovely farah-hihi,adik pakai lagi tomei

Lovely put3-syg!ha'ah,kalut btl!!!huhu

Lovely cik pai-haha,go go pink rangers

Lovely LM-hihi,jgn byg....tak blh lwn LM :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)