Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 25, 2011

Geram tak terperi!!!!

Ikan lumba-lumba melompat tinggi






BEBERAPA ekor ikan lumba-lumba membuat lompatan yang tinggi di Lautan Atlantik dekat Pulau Pico
baru-baru ini.


Pia sangat suka dolphine,sangat comel dan bijak!!
tu yang geram sangat tu,hihi
Semoga ade rezeki jumpa,sentuh dan dikiss dolphine macam  gambar ni...Amin


google


PULAU PICO - Seorang jurugambar Britain, Anthony Pierce, 30, dari Leeds merakamkan gambar beberapa ikan lumba-lumba melompat tinggi dari laut, lapor sebuah akhbar semalam.
Kumpulan ikan lumba-lumba itu melompat setinggi 4.57 meter ke udara setinggi bas dua tingkat di perairan pulau ini di Lautan Atlantik.
"Amat sukar untuk membuat rakaman gambar kerana ikan-ikan itu berada di atas permukaan air dalam tempoh beberapa saat," kata Pierce baru-baru ini. - Agensi Kosmo

6 comments:

kakchik@ella said...

kc pun suka dolphin. teringin gak nk kena cium dgn dia. kalo blh duduk atas dia smbil dia lumba2 lg best, kan. hihi ..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

miza pun sgt suka dolphin.nnt pas bersalin br nak gi oman..nak jmp dolphin

Keyboard Kelabu said...

Eeee..rasa mcm nak tangkap2 dia masa dia tgh lompat tu. Dapat seekor pun jadila..nak hugs dia. hehe.

Eyriqazz said...

Pernah tgk persembahan dolphin di zoo barcelona masa zaman blaajr dulu,..tgk dolphin sajapun dah sejuk mata memandang,rasa tenang..tapi tak dpt pegang...

Shocking|Kandungan Gula dalam Susu Tepung Untuk Membesar Anak-Anak

Ardini Humaira said...

cun betul dolphin kan.. teringat dulu merengek kat aba nak patung dolphin hehe

Peri PiA said...

Lovely kc-mmg teringin,suke2!!comel

Lovely LM-Jeles ok

Lovely kk-memang geram,huuu nak!

GTO-Wahh!!!thank u sudi komen kat sini ;),best nya dah sampai ke barcelona...dpt bygankan...sweet moment

Lovely dini-anak manje :),hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)