Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 26, 2011

Membaca gaya wawasan

Pia suka lagu ni,menarik dulu selalu ade kat TV






hihi,eksen je lebey dah la pura2 nak posing punya pasal.bahagian buku kanak2 riang pulak tu :p



Fairy Notes-serious lama dah tak membaca,asyik bace fesbok je..hihi!kena start membaca bahan yang berfaedah balik Pia oiii...

7 comments:

Ardini Humaira said...

habis exam dni nak beli buku2 untuk persediaan kawen. ehhhhhhhhhh!!! opss pecah rahsia miahahahaha larikssssss

sayangsayangibu said...

membaca sangat menyeronokkan
leka , terutama kalau yang di baca memang sangat menarik

saza said...

sama laaaaaaaa..library lg laa..lama x jejak!!!zt skrg ni kalo bc pon bc majalah pa&ma.. hehe :p

farahfatihah said...

jom2 amalkan amalan membaca heheh

Lindonut said...

haha LIKE and STUJU! <3

Wahidah said...

buku kt blilik ne byk je..tp bace nye tidak..hehehe...magazines yg bawa dr mesia pun tk khatam lagik..:) rajin tk sya..:P

Peri PiA said...

Lovely dini-hihi,xpe dah nak kawen :D

Lovely sygibu-btl tu,tp sy sekarang ssh nak focus hehe

Lovely saza-bgs la persediaan jd ibu :')

Lovely FFatihah-mari!! hehe

Lovely Lin-its u darcy darl!!

Lovely wahidah-hihi,same la ;P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)