Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 6, 2011

Ikea

posing2,buat mcm rumah sendiri
ini dapur saya :P,mau rak kasut macam ni kotak je nak lain idea2.oh!pantang jumpa warna pink! :D kikikih
pekena kudapan yang femes emes di IKEA,Curry Puff(sebut karipap sudah)gambar terdelete (T_T).ice cream singit before tax.thanks hubby beratur :)


saje singgah IKEA lame tak jalan2 sini,
alang2 dah dekat mase sambut birthday
licha kat Mek D KD

beli sudip untuk non stick pan  je

12 comments:

mamawana said...

Assalam,

Seronoknyer. Sedara mara mwana ramai yg guna perabut IKEA. Dlm hati mama tingin jugak tapi tengok harga uiiissshh... Anak2 nak guna duit kat U ribuan ringgit, pendam ajerlah keinginan tu. Apa2 pun dpt jugak merasa periuk IKEA, jam IKEA . Itupun hadiah orang bagi. Heeee....

Ardini Humaira said...

bestnye akak g sana.. sini tak ada IKEA sobss teringin nak beli barang di IKEA

CGG said...

peri pia:)

ape yg latest kat ikea sis??
cgg cadang nak g minggu ni..

craving 4 meatballs and ice cream:)
hehhehe

~Yun~ said...

besnye pia lepak2 kat ikea..lame da xg since preggy,kaki xlarat da nk jalan..hehe~

Atiqah Adnan said...

lame da qa tak ke ikea.. nanti nak pi juga sbb nak cari brg khas tok bb..^^

PENULIS said...

tak pernah pergi IKEA..huhu. Kat Sarawak takde. Tapi bila tgk iklan2 IKEA kat surat khabar, nampak cantik sgt barang2nya. Harga pun boleh tahan.

Luv like this.... said...

ikea 2 hal la..memang bes

tapi

baju dot dot pia tu lagi chomell ok :)

aTy _faRed~ said...

kalau bace n3 orang pasal ikea.. mesti rase macam nak pergi lagi.. sedangkan baru jer pergi...huhu... kat situ kekadang tak perasan biler amik barang main letak dalam troli.....semua pekenan... amik banyak bende kecik2..sekali kat counter 2-3 ratus melayang..huhu

Amy Syaquena said...

wah dah lame amy x gi ikea sejak dah berkampung di kelantan nie la huhuhuhU~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..sampai terdelete gmbr karipap ye?

soffya cik bulan said...

tak pernah di IKEA. sedih kan kite nihhh? Huuu

Peri PiA said...

Lovely Mamawana-pia pon ;),beli brg2 kecik2..yg mampu beli jer

Lovely dini-nti ade mase dtg bercuti kat KL,blh gi :)

Lovely cgg-meatball yum2!

Lovely yun-nti dah keluar si comel tu blh bwk dia jln2 IKEA :)

Lovely QAH-Hee~,bestkan

Lovely Penulis-nti pergi ok ;),teringin tilam dia ...kena kumpul duit hehe

Lovely Luv-bestkan,ehehe thanks bj baru

Lovely aty-tu la,godaan!!pia ttp mate juge mase gi ni hihi

Lovely amy-xper amy,kelantan pon best

Lovely LM-ha'ah,hadoii

Lovely Pia-nti kite gi k :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)