Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 18, 2011

dear http://annscape.blogspot.com/ tak dapat jalan2 blog anda :(

Dearest all kalau blog pia jadi macam ni tolong bagitau ye

10 comments:

ninie_azriena said...

kenapa yer boleh jadi camnie ??

JMR said...

kenapa jadi gitu ek? sbb malware ke hacker tu?hehehe

NUR said...

Kalau camni biasanya sbb malware kan dear?.. Dah kena dua kali dah blog tu.. Nasib baik ada penyelesaian.. Pernah juga buat entry pasal Malware Menyerang ni..

saza said...

alamak..nape ni..blogspot slalu cmni kan..huhu..tp, dgr2 ada 600000 blog kena hacked

kakchik@ella said...

dulu blog kc pn penah kena camni

NOOR FATIN said...

malware tuuuuuuu.. blog awak xde.. cuba guna firefox atau IE, bleh rasanya sbb google chrome aje yg detect malware ni :)

Amy Syaquena said...

uish kenapa boleh jadi camtue erk, malware ke..

Ms. Ann said...

opppsss.. blog saya? emmmm yer ker... mungkin malware... mungkin salah satu blog yang anne follow atau yang anne letak link nya di blog anne mengandungi malware...

nanti anne check..

Ardini Humaira said...

uiskkk bahaya gak ni.. dni risau gak kalo blog dni kena cemni. sobsss

Peri PiA said...

Lovely ninie-my b blog link ade kena malware

JMR-mungkin,hoho

Lovely nur-thanks dear,nti pia terjah blog nur sebagai rujukan :)

Lovely saza-ha'ah,risau gak ni

Lovely kc-pia xpenah,kena berhati2

Lovely fatin-ooo really?thanks ya..ha'ah pakai g.chrome mmg detect

Lovely amy-ha'ah,may b blog list yg kena

Lovely ann-ha'ah,thanks ya

Lovely dini-akak pon risau,same2 jage kesihatan blog hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)