Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 3, 2011

Seth dalam drama Nora Elena sweet,ada sorang ni lagi sweet!

pic from google





Mesti ramai peminat Seth Tan
dalam drama Nora Elena yang
sedang hangat kat TV3 kan?


Lately Pia bace novel blog(novelog)
nukilan kak melur jelita :)

Mula tahu dari LM jelita yang cerita
fasal novelog ni kat blog dia                                                                

Ini dia "AWAK SUKA SAYA TAK"?


Watak utama dalam novelog ni

Muhammad Hilman Yong Abdullah
dan Puteri Intan Zulaikha

Hilman ni lagi sweet dari Seth i tell u
Intan pulak pemarah,cepat merajuk
(mcm pia :P)

Taat pada ajran islam lagi ;),suka!

Nak tau best ke tak novelog ni
cuba baca k :)..klik sini

Bukan kisah cinta biasa,ada nilai2 dakwah
dalam kisah mereka :)

7 comments:

Luv like this.... said...

demam nora elena disana sini :)

Wahidah said...

buku ne best yea pia..kena cari la yea..

Wahidah said...

tahu dh novel online kan..hehehe..tq for the info...nanti leh bace..:)

J.M.R said...

aku pon dah terjebak ngn nora elena..eh, ni lg sweet ek..aiyoo..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

uik???femesnyer hilman skrg ni?

nur said...

Nak baca nanti.. Seth mmg sweet .. Kan dear..

Peri PiA said...

lovely luv-kite pon terjangkit hehe

lovely wahidah-"awak suka saya tak" boleh bace online,klik link pia bagi tu.nora elena adaptasi novel kasih suci nak kena gi cari tu hihi

JMR-seth tan dan nora elena meme best,ce bace novelog "awak suka saya tak"..best

lovely LM-LM la yg kenalkan dgn pia :)

lovely nur-cuba bace,pasti nur akan suka :),suke seth juge

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)