Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 23, 2011

Visit Baby Ahmad Asyaf

Hari selasa lepas keje Pia n my other half pegi visit baby!!

comel2!!!melted lagi

Childhood friend hubby dah dapat baby
tahniah

Dah 2 bulan baru dapat melawat dia

adorable 
cak
alololo
pandang siapa tu shayang?
geram la acik nengok
kerut2
tangan comel
Asyaf n mak cik Pia over
dodoi
training2 :),dukung kejap je kekok lagi kena jage kepala baby lembut lagi
terus letak kat riba selamat sikit


Masa melawat Asyaf mak cik pia ni tak buat entry ni ,lagi kalau tak

nak posing macam ni,sweet sangat(mood tak habis cair tengok gambar ni)






Fairy Notes-semoga kami dikurniakan rezeki ini secepat mungkin,insyAllah.Amin  :')

9 comments:

aTy _faRed~ said...

bolat..!! alololo..geram nyer tengok..!! mesti tangan kaki dok gerak2 soh orang angkat tu kan..hehehe..comey..:)

My Little Diary said...

eh..eh.. comelnya baby tu
kecik2 dah nmpk bijaknya...
semoga menjadi anak yang berjaya..

CGG said...

waa...
pia..comei gilerrrrr:P

thanks tau sebab doakan cgg selalu:P

meaw said...

aiyokkkkk,comelnya !hehe

Amy Syaquena said...

ala comelnya dia pia , geram amy kat sini..

saza said...

omelnyaaaa baby!!!pia..zt doakan ye.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

comellllllllllllll...nnt pia mai melaka lawat miza dan baby kat spital ye?

Ardini Humaira said...

comelnyeee! tak sabo dni nak ber-baby hehehe.. nak kaween!

Peri PiA said...

lovely aty-geram kan,btl tak takut org pon :D

lovely mld-Amin,comel muah2 hehe

lovely cgg-xsaba nak tgk bby emon :),Amin...ur welcome darl

lovely meaw-rase nak gomol2 ;P

lovely amy-btl tu,pia rase nak bwk blk je hihi

lovely saza-bby dlm perut xcite x tgk kwn?hehe..thanks dear :')

lovely LM-InsyAllah LM,bile due?cdg berslin kat mane?

lovely dini-sabo2 dini,hihi aww

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)