Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 14, 2011

Budak pandai

saje paste kat sini dapat dari email,hehe


Aminah adalah sorang budak pompuan yang malas dan tak pernah tumpukan
 perhatian.
 
 1 hari kat kelas agama,dia tido je cam biasa. Ustazah pun tanya soalan
 
 "Sape orang yang patut kita hormati dan sayangi?".
 
 Takde sape jawab. Ada ar sorang budak laki kat belakang Aminah tu
 jahat sikit.
 
 Dia pun cocok bontot Aminah dengan jarum,Aminah pun menjerit "MAK!!"
 
 Ustazah pun puji Aminah sebab bagi jawapan yang betol.
 
 Aminah sambung tido balik.
 
 Ustazah tanya lagi soalan.
 
 "Sape pencipta alam dan segalanya?"
 
 Budak tu cocok lagi ngan jarum,Aminah pun menjerit "YA ALLAH!!"
 
 Sekali lagi ustazah puji dia sebab bagi jawapan yang betol.
 
 Aminah sambung tido balik.
 
 Pastu ustazah pun tanya lagi soalan.
 
 "Apa yang patut sorang isteri ucapkan pada suam setiap kali sebelum
 tidur?"
 
 Budak tu cocok lagi.
 
 Tapi kali ni Aminah bengang dan dia kata
 
 "Ko cocok vontot aku pakai benda tu lagi siap!!"
 
 Ustazah tu tros pengsan 

11 comments:

Princess Rain said...

hahahhaha...lawak la..:XD

farahfatihah said...

hahahaha kelakar lah!

aTy _faRed~ said...

hahahaha..tergelak bace.. :D

Amy Syaquena said...

hahahahahaha lawak betul la....

Cik Ecah said...

hahaaaa sabo jer la..

Acik said...

wakaka ..
sayapun ikot pengsan!

My Little Diary said...

hahahahaaa

Hana Faza-same person said...

hahaha..kelakornya!

JMR said...

khkahakah..trus pengsan tu ustazah...

NUR said...

dear Pia..
pengsann juge baca ni..

Peri PiA said...

Lovely All-hehe jawap sekali,pia rase kalako sebab tu post kat blog..nsb baik korang bace pon rase kelako heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)