Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 13, 2011

Chawan , Bangsar

Jalan2 cari makan dihujung minggu,hujung bulan lepas punya kes heheh

suasana menarik,ala kopitiam ada banyak pilihan kopi kesukaan ku nge~

ini pilihan hati


hubby pilih lontong,portion besar sampai hubby tak larat nak habiskan.eh habis pia tolong :D
ini kawan lontong,pia pilihkan sambal sotong,boleh pilih rendang ayam juge.not bad
ini pia nya,rase BOLEH la tak fresh kot dah siap masak terlebih dahulu.of course umi mak kita menjala ni lagi sedap.memang tujuan pia ajak hubby datang sini sebab pia nak makan roti jala.kari ayam ok pekat
masa sampai lapar si wifey yang tamak haloba order rojak buah.ingatkan nak makan rojak dulu sebelum makanan lain sampai.rupa2 nya servis terbaikkkk rojak sampai dulu, tak sampai 10 minit lepas order semua makanan dan minuman siap dihanta.so makan sikit je rojak,tapau bawak balik portion rojak ni pon banyak
total bill


Sekian untuk hari ni,cuba lah

8 comments:

aTy _faRed~ said...

rajin betul pia gi jalan2 makan kat luar.. tempat besh2 pulak tu..[jeles] ;)

kak ina kl said...

Sekali sekala makan luar best gakkan.
Ooo Jard ada ajak kamu ek masa gi garnier tu..apasal tak datang?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh ada rojak juga..bestnyer pia

Amy Syaquena said...

pia rojak tue buat amy terliur la , tengok gambar pun dah tau sedap...

Ardini Humaira said...

nak rojak buah sket kak :D

Dr. Ben said...

ohhh nikmatnya hidup di malaysia... tak sabar nak balik

NUR said...

dear..
tergoda lak dgn lontong tu

Peri PiA said...

Lovely aty-time baru gaji,boleh la hehe,thanks

Lovely k.ina-seronok gak hehe,biasa la kak bz mcm2 hal xdpt pegi hehe

Lovely LM-rojak tu terbaik

Dr Ben-selamat pulang :)
eLovely nur-bolah tahan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)