Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 10, 2011

Entry Pertama Tuan Tanah pada bulan ramadhan

Assalammualaikum,CEPAT betul mase berlalu dah 10 Ramadhan hari ni

Hari ni baru Pia berkesempatan curi mase sikit,Salam Ramadhan Al-Mubarak
pada muslimin dan muslimat sekalian.


Selamat menjalani ibadah puasa dengan penuh keikhlasan,semoga diredhai Allah
Amin


sorry sangat2 Pia lame hapdet blog dan masih tak sempat  jalan2 blog u oll :(


tahun ni Surau kat bagunan office Pia(CEO pia sewa salah 1 tingkat dlm bgnan ni) menjemput penceramah2 yang sangat awesome!!!teruja best2!!


Tahniah AJK surau Global Tower,u all have done a very good job!!!!Tapi hari nya takzirah je Pia sempat ulas sikit heheh.Nak tau siapa datang hari ni?












Alhamdulillah pia dan colleague baru lepas mendengar takzirah yg disampaikan oleh Imam Muda Asyraf


Dialah yang menciptakan kamu dari tanah, sesudah itu ditentukan ajal (kematianmu), dan ada lagi suatu ajal yang ditentukan (untuk berbangkit) yang ada pada sisi-Nya (yang Dia sendirilah mengetahuinya), kemudian kamu masih ragu-ragu (tentang berbangkit itu). (QS. 6:2)



kita kena bersedia untuk hari kebangkitan dengan mempertingkatkan iman dan taqwa

bersedia kah kita?

6 comments:

Amy Syaquena said...

ow macam tue ingatkan ke mana la pia menghilang...

Ardini Humaira said...

semoga ramadhan ini diberkati Allah, amin

:)

Hana Faza-same person said...

salam Ramadhan,Pia :) semoga kita manfaatkan masa yang ada utk beribadat semaksimum mungkin, insyaAllah...

Jard The Great said...

heheh.. beshnya jumpa imam muda.

selamat berpuasa pia. =)

kak ina kl said...

salam dan selamat berpuasa pia..best aa camtu..cuci hati di bulan puasa. Nanti siap akak bagi tau ek

Peri PiA said...

Lovely amy-thanks tau amy,sweet sgt

Lovely dini-Amin,thanks

Lovely hana-insyAllah hana,thanks so much

Lovely jard-rezeki :),thanks jard

Lovely k,ina-Alhamdulillah,ok kak :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)