Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, September 10, 2011

La Tahzan,Jangan Bersedih Sesungguhnya Allah bersama Kita

re post entry ini :)

Hari ni time break tak de tazkirah,pia jalan2 kat 1 TUBE

jumpe video Dr MAZA yang sangat menyejukkan hati,Subhanallah


Ya Allah jadikan hamba-hambaMu ini insan yang tabah,cekal bersabar bertawakal  hanya padaMu

Jauhi Kami dari tidak tahu bersyukur,Amin

5 comments:

Wahidah said...

selamat berpuasa pia..salam nuzul qur'an...dh siap ke persiapan raya

eqbalzack said...

Salam Pia & Family,
Terima kasih singgah blog abg eq dan komen. Kad raya 'cyber' kat blog abg eq tu abg eq alu2kan untuk letak kat blog Pia k...ikhlas dari abg eq...
Selamat berpuasa dan menyambut Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba...

K.Nor said...

aminnn..

pia.. rindu sama dia :)

JMR said...

la tahzan....

apa kabar tuan blog:-)

Peri PiA said...

Lovely wai-thanks so much.selamat juga ye,baru bls komen thn 2012 hehe

EQZ-Thanks u so much bro,kad tu pia dah amek dah tanggal2 samapi sekarang hehe

Lovely k,nor-Amin,thanks so much kak muah.miss u too

JMR-thank u,Alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)