Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 15, 2011

Pantang!!!

Nampak cermin!!!hehe

Bini sape lah ni jaja muka kat blog









6 comments:

Cik Ila said...

Cik Ila pun pantang nampak camera..hahaha

aTy _faRed~ said...

heheh..saye nyer cermin kat kereta pon asyik terbukak jer... sampai asben sound..cermin tu pon boring tengok muka awak...;p

Hana Faza-same person said...

hehehe..pia dan camwhore tidak dapat dipisahkan..hehehehe

kita pon sma:P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

pantang tgk cermin ye pia..cumillllll

cik hijau purple VS nur faie said...

waah , compact brand ape laa tu yea ?

Peri PiA said...

Lovely cik ila-mcm magnet kan?hihi

Lovely aty-hehe,same ler

Lovely hana-owh semestinya :D

Lovely LM-hihi,tu la ntah ape yg xkena lagi,asyik tgk cermin

Lovely cik hijau purple-hehe akak xpakai compact pon,kawan dah hbs pakai,dia bagi blh gune cermin hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)