Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 3, 2011

Manja kan diri di S..

Assalammualaikum ,hye :)

Macam mane weekend?best tak?mesti best kan?Pia nya weekend lebih best dari
biasa.

Sabtu lepas Pia sempat memanjakan diri kat Reen 's Beauty House And Spa
di Ampang :),lokasi nya kat shop lot sebelah LRT Ampang atas Restoran Nasi Kandar Kedah

Seronok Sangat!!!!lebih2 lagi bayar dengan harga yang sangat2 mengembirakan poket!! :)



Sejak tau Dealmates,Milkadeal dapat pegi Spa jika tawaran Spa tu menarik! :)

Urutan kat Spa ini terbaikkkkkk

So ini sedikit gambar yang sempat diambil :)

ruang menunggu
Pia gi dengan colleague 2 orang,Pia habis dulu tunggu lagi sorang buat treatment terakhir
ruang sauna oh ya,ear candling tu Pia tukar dengan sauna fuhhhh banyak peluh keluar
Untuk kakiku
Ini Fav!!!!!berendam dalam ni Bathtub Spa ni bentuk love!!! siap boleh buat Bubble untuk jacuzzi sekali best sangat!!Baik je therapist Alia layan Pia nak berposing kat sini(nasib baik Pia tak ting tong posing mase tengah berendam kan :P,melampau la kan kalo macam tu)



Ini mase tawaran MILKADEAL :) Pia pegi sebelum puasa first time mase ni dapat tawaran hebat!!!

Di Tini Spa dekat dengan Galaxy Ampang,gambar yang ni je ade haha masa baru lepas mandi susu


RM48 instead of RM384 for: Dermalogica Facial + Aromatherapy Massage + Body Toning + Foot Soak & Light refreshments at Tini's Spa, 2 Locations [88% OFF]




antara faktor pia pilih promosi ni sebab Spa ni milik muslim,rawatan pon disediakan untuk wanita sahaja,selesa nak manjakan diri di Spa macam ni :)

Kalau ikut nafsu memang syok tawaran hari2 masuk kat email,pilih la yang betul2 sesuai dengan kita :)

Kebetulan kedua2 temapat ni Spa di kawasan Ampang

Tini Spa berdekatan dgn Galaxy Ampang

Reen's Beauty House dekat dengan station LRT Ampang

Fairy Notes-badan rase fresh lepas gi Spa

10 comments:

~~zAnAfAhMi~~ said...

bagus kalau dpt hari2 pergi spa kan?

Kancilbiru said...

oh niza baru pegi yng tini spa..syokk pasni bleh la beli lagi deal2 murah macam ni kan...hehehe

Amy Syaquena said...

wah bestnya pia..terasa pulak diri ini ingin di manjakan hehehe...

aTy _faRed~ said...

sudah sangat lame tak ke spa..!!! oowwhh.... sangat jeles...:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

syoknyer...klu la dpt join pia..mesti rasa nyaman je

amy syahirah said...

menarik!! harus pergi ni . tapi xde masaa, kite tnggal melaka =(

JMR said...

so far, tak penah lagi membeli guna deal camni..

kakchik@ella said...

Best tu pia, sesekali membelai diri.

Ardini Humaira said...

syioknye ke sana :D

Peri PiA said...

Lovely zana-iya lah,waduh bestnya

Lovely KB-Cantik Tini Spa kan?kita gi kat ampang

Lovely Amy-amy ade bath kat umah,blh spa hari2,bestnya :)

Lovely aty-aty kena tgu lps pantang,jom spa hehe

Lovely LM-Nyaman,segar badan

Lovely Amy-cube subcribe mane2 deal,mane tau spa muslimah join deal mcm ni nti :)

JMR-Try la,bagi cik tunang hehe

Lovely kc-memey la hihi,jom gi sama2 kc

Lovely dini-tak terperi :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)