Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 21, 2011

Dan Pia memang penakut part 2

Assalammualaikum semua,apa khabar pia doakan semoga kita semua sihat sejahtera :),Amin

Biasa Pia hapdate blog macam siput,ini sambungan buku cerita bergambar kanak-kanak hope u oll like it :P
ni mase mula2 sampai ladang tebu chuping,tenguk tu still tak mau turun kereta haha...dasar penakut
lawan2 aja aja hwaiting!! pia berjaya melawan ketakutan,alhamdulillah proud of myself :P
penat2 dtg dari jauh kan,dah sampai tak kan tak nak turun posing2

Mood mase ni teruja tak penah tenguk ladang seluas ni seumur hidup
my my lovely habito selesa disamping mu,time ni cuace cerah sebab tu muke berkerut hihi.gambar di entry part 1 nak gi padang besar dah nak hujan

the end of part 2,to be continue .....

fairy notes-tahniah harimau muda!!!!thanks for the gold medal.Alhamdulillah

5 comments:

Ardini Humaira said...

romantisnye :)
hehe taniah malaysia

kak ina kl said...

wow tempat orang selalu buat filem ni...teringin gak nak gi tapi tak tau lagi bila

kakchik@ella said...

KC gi Pdg Besar bln 6 yg lepas kot? best .. sgt best.

Amy Syaquena said...

ala sumilnya pia , kecik je pia nie ye..lebih kurang amy je hehe

Peri PiA said...

Lovely dini-malu,hihi

Lovely k.ina-ha'ah,xpe kak senang2 bwk family jln2 perlis


Lovely kc-pia ade singgah gak padang besar lps dari ldg tebu ni :)

Lovely amy-ehehe,thanks dear.amy slim pia errrr chubby *tsk*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)