Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 16, 2011

Dan Pia memang penakut...

Tajuk entry pia hari ni u all familliar tak?eheheh ;P

Pia dah jejak ladang tebu Chuping Perlis!

Subhanallah luas mata memandang bersulam kecut perut

Alhamdulillah merasa juga sampai sini,siap bagi clue la kunun2 kat entry ni

My hubito dengan lovely *tsk* look nya layan je la kan ,Pia oh Pia merenyam sangat nak
bergambar kat ladang tebu

Sampai2 je nak keluar dari kereta pon takut,gerun hahaha,mari gelak ramai2

Pia tak pernah sampai kawasan terbentang luas macam ni :P ,bile tengok live fuhhhh
seram,tenang semua perasaan ade



ni jalan nak ke padang besar,pasan tak mendung?tgk live dah macam tornado selalu ada dalam tv orang yang suka rakam tornado live tu.pia yang memey penakut cepat2 ajak hubby posing lepas tu cabut masuk kereta.


Bakal bersambung..........



Fairy Notes-cadang nak buat entry WWednesday je dah jadi bebel Wednesday hahaha :P,adoi selsema sikit ni sakit kepala :'(

7 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantik...tp mmg la takut.nnt tak psl2 jd bencana lak kan pia

cikpia said...

situ scenery memang cantik!

Cik Ecah said...

cantikkk pemandangan belakang tuh....=)

JMR said...

eh, belakang tu tebu sumer ek..wow,amazing! cantik sgt kalo photoshoot kt sini..

Ardini Humaira said...

wahhhhh kak.... kat tempat blakon tentang dhia ke ni.. lawa pemandangan :)


p/s: ada lagi tinggal 20 kotak je vco dengan dni.. tu pun dni tak jual dah kat blog sebab stok ni dni kira untuk kegunaan sendiri :D hehe kalau jadi order leh emel dni ke amni_shiro@yahoo.com

Amy Syaquena said...

pemandangan hijau je mendamaikan..sweet u dengan hubby dearr

Peri PiA said...

Lovely LM-berhati2 dimana sja,pia ni penakut sgt hihi

Lovely cik pia-yup,mcm xpecaya dah tgk sendiri

Lovely cik ecah-indah kan? :)

JMR-Molek sangat la utk Mr PhotoG mcam awok hehe

Lovely dini-xpasti la yunk,yg akak pasti KL menjerit berlakon kat sini hehe

Lovely amy-lupa jap masalah yg tinggal kat kl tu :),thanks dear

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)