Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 2, 2012

Ikea,terapi mata

Assalammualaikum
Selamat hari isnin,nyah ko segala yg tak best mengenai hari isnin!

hehehe,well diri ini tak pernah jemu jalan2 di Ikea,
dah agak lame pon tak cuci mata kat IKEA!


SILA LAH BUAT MACAM RUMAH SENDIRI, :D



Hubby yang dikasihi
Susah nak ajak dia bergambar,pujuk baik punya

Owh welcome to my own wardrobe :D


Fairy Notes-hujan pagi hari,Alhamdulillah selamat sampai, tak lewat pon sampai office,bersemangat je,macam tak percaya!

9 comments:

Kancilbiru said...

ee memang tak jemu cuci mata kat ikea..

selalu berangan nak buat umah sendiri macam kat ikea...ekeeke

Lindonut said...

i thoroughly agree dear! HEHE!

madammondoq said...

mak aii.. besaunya wardrobe!!!

~LoVE PiNk~ said...

bila hang p cnie??
wt mcm uma sndri lak tu..huhu

K.Nor said...

ohhh pia.. bestnyer kalau ada wardrobe gitu... order satu! pia hantarkan ke rumah akak ya.. hehe

Amy Syaquena said...

Pia jelesnya amy dah bertahun tak ke ikea huhuhu....

Papa Mifz said...

papa mifz dah lamo tak jalan ke Ikea...huhu

Kamsiah said...

cuci mata dan cuci poket suami hehe

Peri PiA said...

Lovely KB-syokan buat mcm umah sendiri hik hik

Lovely Lin-tehehe :D

Lovely madam-kan kan?terliur hehe

Lovely Pink-berkurun sudeh

Lovely K.Nor-jom borong hehe,tgu pia nya blm siap lagi hihi

Lovely Amy-jgn nangis tau hehe,bila nak jln2 KL?

Papa-jom serbu,cuma jln nya leceh sikit hehe

Lovely Kamsiah-betul3,hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)