Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 26, 2012

Yozen Früz Platinum Walk Setapak(Danau Kota)

Jumaat lepas Pia pergi Platinum Walk(PW),nak cube Outlet Frozen Yogurt(FROYO) baru Yogen Früz-
ada promosi senhingga 26 May,mungkin akan dilanjutkan sehingga pertengahn Jun.
Sumber dari owner sendiri :)
boleh duduk sini sambil makan FroYo
kat sini ade yang self service punca froyo machine,
custom made pon ade pilih buah-buahan yang ditawarkan.mereka akan blend kan untuk customer. 
pia cube campuran starwberry dan banana
topping pon banyak pilihan,ade kacang walnut dan pia recommend cuba la Honey Almond sedap sangat kacang ni!

posing dengan owner Yogen Früz PW ,Pn Hanim.(bagi diskaun lagi ye lain kali?)hehe
Biasa la desert yang agak sihat ni mahal harga nya. 
FroYo pilihan after 20% RM17++lupe lah,yang pasti RM17.
Sekali sekala ok la uhuk2

nampak tak serat2 buah-buahan,yum rase buah asli,tak masam sangat macam FroYo jenama X,u know malas nak sebut.takut nanti kena saman hehe.terpulang pada taste masing2
suka nya dia :P,candid form my hubby
cuba lah

80-0,Block J,Platinum Walk
53300 Setapak,Kuala Lumpur


10 comments:

Puteri Bt Ahmad said...

polkadot cumel!!!!!!!!!!! :D

madammondoq said...

ni macam tutti frutti ke?

~LoVE PiNk~ said...

huhh..makan jer kerja..

Ummi said...

Assalam Pia...waaah nnt kita pi Wangsa Walk sama2 eh..belanja akak makan Frozen Yogurt tu eh...hehe, Pia duk KL kat mana?

Mak Lagenda said...

dah semakin bnyk plak jenama FRUYO ni yeh..

deena awanis said...

nampak menarik jugak froyo ni..skrg banyak betul kemunculan brand2 yogurt aiskrim mcm ni..sume sedap...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh nk cubalah nnt..tq pia eh

Ardini Humaira said...

kat miri was2 nak beli sebab seiap kdai eskrim gni semua ada yang perisa arak jugak. so nak beli yg perisa lain pun jadi tak yakin sebab ada sediakan juga arak.. huuu sedih

Eyesha Zaidin said...

salam..hai pia!
salam perkenalan..hehe

owh..ka kedai ni dia memng kisar semua yang kita pilih eh?

Peri PiA said...

Lovely pupu-thanks pupu cantik,muahhh tihihi :D

Lovely madam-lebih kurang :)

Lovely pink-lalalala

Lovely ummi-dik kat pinggir s'gor,sebelah dgn kl hihi

Lovely mak-bak cendawan tumbuh selepas hujan :)

Lovely deena-ni special sikit,dia ade yg buah.blh pilih sendiri

Lovely LM-Same2 syg,cube lah

Lovely dini-adoyai,tak payah la mcm tu

Lovely eyesha-w'salam,salam kenal.thanks for coming.kat sini ada yg mcm TF n buah kita pilih blend sendiri

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)