Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 16, 2012

I got 2 Kenny G Heart & Soul tickets to let go(Concert)


Hubby Pia menang online contest Sinar FM,tiket ni dapat dicourier sampai kat rumah semalam

Tapi Pia n Hubby tak dapat pergi,ada tak sesiapa berminat nak beli?Special price
Hari sabtu ni pulak tu show nya,8pm
Duit tu nak buat something sikit hehe,Pia cek online tengok harga tiket boleh tahan mahal

sumber

ini tiket nya,sorry blur sikit esok kalau sempat Pia upload yang gambar clear 

kalau ada yang berminat boleh email kat beatrizyoana@gmail.com
letak tajuk email "Kenny G"



4 comments:

JMR said...

pehh...bapak mahal rege tiket tu..untungla dpt..:-)

Mak Lagenda said...

Mahal jugak yeh tiket yg dimenangi tuh..


P/s: Kemana semua komen yg mak tinggalkan di n3 yg lps2?? Cer check..msk kat spambox ke apa pia..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye menang tiket tue..

Peri PiA said...

JMR-Rezeki,hubby selalu lebih rezeki msk contest2 ni :)

Lovely mak-tu la,thanks mak pia dah check.lob u :D

Lovely baby-Alhamdulillah :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)