Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 29, 2012

Nasi Padang Grand Seri Garuda,Kg Baru Kuala Lumpur


jom lunch
ini pilihan isteri,gulai sutun dan pucuk paku tapi tak berapa nak muda masak lemak,hehe
ini pilihan suami
ikan bakar pilihan suami

ini review dari Kak Ina KL,Akak pia pinjam ye hehehe


Pendapat pia,makanan sedap sesuai dengan selera Pia

Bit pricey,makan berdua RM25++ tak ingat sangat

Istimewa ada Jus Alpukat (Avocado),rase macam timun lemak2 sikit




Fairy Notes-Entry ini telah selamat dipekasam kan dari tahun 2011,haha

12 comments:

pena rozie said...

tengok makanan sekarang ni semuanyer sedap. mcm mane ni????

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sotong nmpk sedap..tp biasa mkn kat indonesi warna kuning. gulai lemak biasa je.

kak ina kl said...

ooo kamu dah terjah gak ek restoran ni..akak pun suka air alpukat tu

Puteri Bt Ahmad said...

mmg nampak sedap sgt!!!!!!!!!!! sotong tuh!!!!!! bestnye!!!!!!!!! bile la dpt cube nih hihiih :)

~LoVE PiNk~ said...

mencekik jer la kije mu ni kan..

hahahaz..

oit nmpak sedap sutun n ikan bakaq,mtk ar skit..

meleleh air liur sudah..

madammondoq said...

i tergoda tengok ikan bakar tu.. sedapnya!

~cik gula-gula~ said...

hi dear:)
i'm back..
sorry lama tak bw

Mak Lagenda said...

Seumur idup mak, tak pernah lg mkn nasi padang..but klu ikutkan menu dan makanan yg pia tunjukan nih..takde la mcm padang sgt kan?

JMR said...

jus avocdo tu yg special tu kak..:-)

Ardini Humaira said...

dni kalo p restoran nasi padang keje amik lauk sama je hehe

aTy _faRed~ said...

harini baru rase nak gi kedai nasi pandang yang kat hujung opis aty nih...tak pernah agi try..kedai tu pon baru bukak mase aty ngah berpantang cuti ritu...:)

Peri PiA said...

Lovely pena-lari,heheh

Lovely LM-btl syg-gulai kat sini "ringan" sikit rase nya.pia suke sotong

Lovely k.ina-best juga kak :)

Lovely pupu-tu la tgu pupu ni,tihihi

Lovely pink-lalalala.u la byk lagi n3 lain xde food hahaha

Lovely madam-yummey,heheh

Lovely cgg-welcome back dear :),thanks for coming

Lovely mak-tak cukup pure la mak,hehe

JMR-first time try,nice

Lovely dini-dini selalu amek lauk ape?

Lovely aty-really?sempat try tak?hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)