Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 5, 2012

Sukhumvit Kg.Baru Kuala Lumpur





biar sweetheart saya belek2 dulu ;)

nak masuk dalam menu ke tu Pia,heheh

dengan seseorg,penyegan orang nye ;)....saje nak tunjuk  name kedai ni

antara pilihan kami,tom yam seafood sedap!pedas & masam cukup rase ditekak Pia.ok

telur dadar raja,telur dadar (ulam ape ek?) dah digoreng crispy ditabur atas telur dadar.rase masam telur bistik,berkuah sweet sour,daging

suasana nya,nice tak?nice for me :).

menu
menarik,lain kali nak cube

menu ni fofular kat utara sana,Perlis kalau tak silap

yummy desert ,pulut nya tak melekit sgt dah dicampur dgn santan.taburan bijan.RM5

pia bukan peggemar pulut,tapi kalau mkn mcm ni pia suke,dengan kuah durian ke,wow!


nice ambiance with jazz music(time pia datang ), superb fast service just press the service button mereka akan sampai :) , deliciousio food, price is pretty reasonable ;).yeyyyy



Cara nak ke sini,cari Jalan Raja Uda kemudian anda akan jumpa Jalan Hamzah kemudian ke kanan

Lagi senang cerita,belakang NAZA Kg.Baru ,lebih kurang disitu lah Sukhumvit Kg.Baru Kuala Lumpur







Jumpa Jalan Raja Uda dan Jalan Hamzah insyAllah jumpa la Sukhumvit ni

11 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bila la kita nak jmp ek?huhu

makanan semua nmpk sedap.harga nmpk okey

~LoVE PiNk~ said...

melantak jer kerja...

p/s : udah2 la update sal mencekik jerk..

huhuuh

Puteri Bt Ahmad said...

wieeeeeeeeeeeee!!! sedap!!! kalo masuk sini, rase terliur je hihihiihihihi :'D sy suke tomyam jugek!!!! oh oh perlis ade pulut ayam tu di mane2 sje heheheh :D oh dgn pulut harum manis.

juelee said...

dah lama nak g sini tapi selalu tak jumpe.. belakang naza ye pia? nnt nk ajak hubby g la..

Mak Lagenda said...

Wow..1 lg tmpat menarik yg blh mak dtg klu menjengah along nnt..

kak ina kl said...

wah tak tahan tenguk pulut mangga tu..harga pun tak mahal sangat kan kat sini

JMR said...

nama macam raja siam nye nama..eheheh

kak ina kl said...

senang ajer nak beli kupon..mula-mula register..pastu nak beli just click mana yang kamu nak..nanti dorang direct ke bank on9..pastu ada keluar gambar kupon kita print dan bawa ajer ke situ. harap boleh membantu yer

Ardini Humaira said...

sedapnye... terliur dni tengok :)

madammondoq said...

mee suki tu cana ek?

Peri PiA said...

Lovely LM-oooo nak sgt,insyAllah.Amin

Lovely pink-hahaha

Lovely pupu-waaa sedap nya,harum manis.sebab tu pupu cantik selalu kn pulut tihihi

Lovely juelee-yes,tapi better ikut nama jln tu.insyAllah senang cari

Lovely mak-silakan mak :)

Lovely k.ina-sedap kak,harga ok la kan? :).terima kasih kak

JMR-hehehe,nam jalan kat bangkok

Lovely dini-alamak,hehe

Lovely madam-tu pia xcuba lagi,mcm menarik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)