Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 22, 2013

Sehangat Asmara Episode 2

Sedihya masa anak Zainal Arief dan Kamilia Najwa
berdoa supaya dapat jumpa ayah nya

kredit http://www.facebook.com/photo.php?fbid=407885392633237&set=a.246604365428008.62567.246538308767947&type=1&theater

Boleh tonton online di Astro Gempak

Monday, January 21, 2013

Sehangat Asmara Episode 1

Malay Entertainment Portal sehangatasmara
boleh tonton online di astro gempak

Dulu Adam Hawa tak penah nak tulis apa2
kat blog,tehehe

Adi Putra sebagai Zainal Arief
kredit http://www.facebook.com/media/set/?set=a.246604365428008.62567.246538308767947&type=3
Rita Rudaini-Kamalia Najwa(Kay)
Adik Nur Fureena sebagai Misya anak Nal dan Kay



Pia pernah bace novel nya,mase tu cover lame lagi yg belah kanan
kredit http://3.bp.blogspot.com/-Ih1mhZe64vc/UM1aIwAQK0I/AAAAAAAAMSI/2Y_Pvx20qNs/s1600/Novel-sehangat-asmara.jpg

love it


Friday, January 18, 2013

Ustaz Kazim Elias live di TV3 NOW!Al-Kuliyyah


Boleh tengok LIVE ONLINE di sini,hurry http://www.radiomalaysia.net/embed/15/TV3.html

Sunday, January 6, 2013

Restoran Haji Sharin Low,Danau Kota Setapak.Kuala Lumpur

Assalammualaikum

Tahun 2013 ni mari pia mula kan dengan entry makan2 :)

Kami pergi Restoran Cina Muslim Hj Sharin Low,dah ade cawagan kat setapak
yeyyyyy!dekat sikit tak payah ke Ukay perdana(Bukit Antarabangsa kot)

Pia tahu fasal restoran ni kat tv,tak pasti sekarang Restoran Hj Sharin ni dah ade berapa cawagan

Memandangkan ade cawagan yg terdekat,Pia ajak hubby gi try hari tu

Nak cari kedai ni senang je,dekat dgn Festival City Mall setapak,seberang jalan aje

Sederet dengan KWSP Setapak,senang je nak jumpa signboard besar warna merah kuning

Menu menarik macam2 ade,yg common macam butter prawn wajib ade kat restoran makanan cina

siapa yang biasa makan di restoran cina muslim,tahu la kan rata2 harga makanan RM6 keatas

pia survey2 harga dulu,insyAllah lain kali blh dtg makan lagi,makanan yg kami cuba ialah


Nasi Itik RM7.00++,pilihan hubby sesiapa nak cuba itik cuba la,portion itik nya besar blh tahan,cuma agak kering sedikit.nasib baik ingat snap lapar masing2 baru blk keje
Mee Udon Blackpepper,RM8 yummmm ade udang,sotong,mushromm pia suka tak pedas utk citarasa pia
pia minum Lo Han Guo rase macam longan,hubby minum his boring teh o.memang selalu teh o teh o hehehe

total harga makan RM19.80.sekali sekala worth to try

Thursday, January 3, 2013

ABC Frado

Assalammualaikum
Syukur Alhamdulillah dapat melalui 2013
Selamat Tahun Baru Masehi 

hehehe,ABC Frado ni dah lame dah korang dah tau kan?

Hari tu hanta umi berlatih marhabban,sementara tu merayau la

tiba2 teringat ABC Frado cari la kat area food court sebelum UiTM Sek.2 

kan kan ?apa punya review dahhh :P,harga ABC ni berpatutan bawah rm5



yummms,atas sekali buah anggur..siapa yg "selera kecil" boleh share




Fairy Notes-si susah nak mimpi ni,mimpi jumpa Ustaz Kazim dalam mimpi.kira mimpi manis la kan?hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)