Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 23, 2009

Akhirnya

Pia xtau la patut diluahkan disini atau tidak...tapi bile difikirkan balik pe salahnya. Malu sendiri pon ade sebab pia beria2 beremosi pd entry "pia emo" dulu hik2.... Pia bersyukur sgt2 kerana dpt tmpt duduk yg selesa sekarang.Bkn seperti yg telah diaturkan HR sebelumnya tu(yg sampai pia emo beb).Sehari sebelum pindah floor baru ,pia dah nekad utk mtk tukar tmpt.Dgn alasan yg serba canggih lagi logik cewahh ;P . Alhamdulillah pia telah berjaya mendptkan tmpt yg agak memuaskan hati pia.... Nak tau pe alasannya?Teng3.......... Ini serba sedikit dialognya- "Cik HR saya satu group cik A,kami handle acct company "B" ni kena duduk dekat2 la cik HR".Kebtlan my partner cik A ni dpt kedudukan yg sgt besh disebelah cik W. "Kalau mcm tu awk suruh partner awk tukar dgn cik L lah" .Cik HR bersuara selepas pia menyatakan hasrat utk tukar tmpt(sebab cik L ditmptkan sebelah pia) Aik?Ade ke patut Cik HR ni suruh tukar tmpt dgn Cik A pula.Cik L tu jage acct company "E" la. Partner pia si Cik A NI pula yg tension mase tu ~@!#!@$@#$^#$%^ huu! Tiba2..... Nsb baikla my manager msk campur,setelah cik HR berbincang dgn Manager pia.Akhirnya pia dpt kedudukan yg agak selesa (disebelah cik A) dari dalam pelan yg asal.Dgn perasaan yg penuh gembira(yes2!! dlm hati ;P) lagi bersyukur pia terus setup computer cpt2,takut jika mereka tukar fikiran hish ngeri!Pia pon susun barang2 spt fail2 dan sebagainya seperti lipas kudung lajunya ;P.Kiranya sekarang ni pia bertukar tmpt dgn cik L tu,meja cik L(meja pia ikut pelan asl) berdepan dgn group dia juga,so senang juga la mereka nak berkomunikasi kan.Cik W xtukar tmpt,tmpt dia yg paling diidam2kan oleh kami semua ;P.Oleh kerana dia masih baru,dia xperlu check report dan lain2 maksudnya,dia belum dpt task yg memerlukan dia perlu berbincang seperti kami. Lega rasanya dpt tmpt duduk sekarang ni,bkn ape pia cume nak cikHR tu kaji la dulu sebelum buat ape perancangan.Setidak-tidaknya tanya sesuai ke tidak pelan yg dirancang,pia dgn cik A satu group kena la duduk dekat2 supaya mudah kami nak berkomunikasi.Psl kerja @ kalau ade ape2 masalah dgn kerja kami ,bukan mudahkan kami bergosip,buat ketupat, cit cat@ pot pet tau ;P. Ni tidak, ade ke cik W tak perlu sgt deal dgn cik A ditempatkan sebelah cik A tu,tak sesuai kan...... p/s-pada rakan sepejabat ade terbace entry ni, diharap jgn salah fhm ingt pia mengutuk @ menghentam org di alam maya ni.ini cuma luahan hati seorg wanita yg emosi nya seperti roller coaster turun naiknya ;P . Pada yg pening2 lalat selepas membaca entry ini,pia mohon maaf sebab pia pon pening selepas membacenya hihi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)