Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 25, 2009

PiA DiTag EwAh2...

:: Uber Amazing Blog! ::
DaRi MiSs MaWaR ;) - "Serious"! asyik belek blog dia semasa nak jwb tag ni.First time la katakan... Award bukan sebarang award (layak ke blog cabok i nih dpt award, lol).Award siap dengan tag u Hihi....Sila tatap award ada tu kat atas : 1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda.
  • -sudah siap!hehe
2- Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini.Erm..si Roozu la kan?
  • seorg gds manis lagi menawan dimataku(walaupon baru kenal,pia rase kami serasi)
  • stailo blogger
  • suke sgt21000x(ni pon xckp tau) dgn blog dia ctk.paling suke link twitter dia kaler pink,blh tulis what r u doing right now kat blog
  • jurusolek blog pia thank u soo much,muahh!
  • suke tgk org slim mcm dia,jeles(positif nya tau) huhu
3- Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih Penerima Award Seterusnya.
  • Berhati kaca like roozu,emosi pia mmg seperti roller coaster pantas turun naik nya.
  • mungkin sebab fakta yg diatas pia xramai kawan,sebenarnya pia cpt mesra klo nak tau.pia mungkin selesa dgn seseorg tu, klo dia pon selesa dgn pia( blh rase tau),tp pia ni bkn la memilih sgt.dlm erti kata lain pia bkn perasan diri ni bagus tau.
  • suke juge memandu kereta,tp semenjak ade cik abg dlm hidup asyik2 dia la jd mangsa ha2,itu pon setelah pia tarik muke ikan buntal!kata cik abg saya ;P
  • pia ni pencinta mknan yg enak,tidak seperti roozu he2
  • kerja rumah yg paling pia xsuke ialah lipat baju!favorite pula basuh pinggan(poyo kan?)
  • nak jadi ahli perniagaan...Amin
  • suke juge shopping(tertakluk pd syarat bajet)hehe
  • sgt2 suke warna merah jambu,xsepadan dgn sikap dia yg bkn lemah lembut seperti warna kesukaan dia ;P
  • sgt2 bersyukur mempunyai suami yg begitu menyanyangi pia,dan terima diri ini seadanya ewah!
  • ketinggian lebih kurang 4 kaki 9 inci,masa dialam persekolahan selalu diejek.sungguh terkilan.......
4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka.
  • alamak siapa harusku pilih?ERM.. sI pArI2 pAgI yG pErSiS dIrI pIa,but not 100% ya
  • my adik ipar yg terror bab2 IT ni ;),bau nasi oppss jgn mrh Fabregas....
  • cik Riri ctk manis,sumber inspirasi fesyenku..muahhh.Terima kasih follow blog ngok ngek pia,riri antara follower terawal sis.
  • Mr Fadil yg cool,ade bisnes online cool...ngam gak dgn dia ni.Xsangka sekolah kami dulu dekat jer rupanya he2.Terma kasih follow blog ngok ngek ni
  • Cik Atiqah, kamoo menawan.Terima kasih jadi antara follower terawal.
  • Cik Eyra terima kasih follow blog ngok ngek sis ni ;)
  • My lovelycousin K.loolies...layan ke tag2 ni hehe

3 comments:

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

emosi like rOller cOaster??
hee~ perempUan kn dear.. mmg gitU laa...

• rOozu • said...

wah..great je sume jawapan tu~
syg akk..
thx sebab jawab tag!

~LoVE PiNk~ said...

cmner nk wt tag ni??award yg mne 1??huhuhuhu im blur...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)