Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 26, 2009

Al-Kisah

Ptg tadi pegi shopping sikit,cari baju nak pakai utk kenduri adik ipar ku.Pia bakal dpt biras dah 2 kali beraya sebagai menantu pertama.Alamak jth shm ku hihihi,kenapa ade perasaan tergugat ni ish2 ignore jgn termakan hasutan syaitan.Adekah normal pia berperasaan sebegini?Febragas jgn mrh ek?xde per,biase la akak ipar u ni emo :P . Ni adelah serba sedikit cerita nak dikongsi kan semasa pia membeli belah td.
  • 1. Sedikit menyesal kerana rase diri terlalu terburu2 membeli selendang merah selepas ternpmk design yg lebih ctk dkedai yg kain.Pada hal dah byk juge kedai yg telah ku survey.pujuk hati selendang tu mmg dah ctk,harga yg pia dpt pon menarik
  • 2. Ssh nak cari baju siap utk dipakai kerana keadaan fizikal yg rendah.selalu mmg umi ku jhtkan bj kurungku.Nak cari baju yg ade sulam segala atau bermanik kena cari yg xde sulam or manik2 kat bwh kain atau bj.syg la kalau nak alter kena buang sume tu.Akhirnya pia terjmpa ubah bermanik dibhagian ats kosong dibhagian bwh kain.Yg semstinya kena buang seinci 2
  • 3. Saya rase saya terjumpa kwn alam maya,kwn blog n Fb.tp xberani tegur dia,dia ade melihat sya sekilas pandang.Pia perasan dia pon setelah terdgr dia membhsakan dirinya kiss kalau xsilap.Name kwn alam maya pia tu Balkis juge...btl ke dia?
  • 4. Sementara jln2 kat depan Jakel tgu hubby syg dtg jmpt tibe2 perut rase xselesa,nsb baik ade jmpe tandas yg byr 20 sen gune 15 mnt,rase mcm tandas mainan pula.Oleh kerana kejar mase tkt pintu tu terbuka sendiri selepas 15 mnt.Pia tertinggal selendang yg baru dibeli,nsb baik cpt tersedar.Ape lagi Pia terus berlari dgn harapan dpt jmp blk selendang tu.Nsb baik selendang tu ade ats meja mak cik seberang yg jage tandas tu.Ctk tau selendang tu,nangiss la kalau ilang.Alhamdulillah dpt jumpa semula,lps tu baru perasan tudung terkena na*** burung gagak sikit uwaaaa :'( ,baru jer ckp dlm hati "gagak kat pokok2 tmpt ku lalu ni silap hari bln dia buang tuttt ats kepala ku nanti"masin mlt ni.Terpaksa pergi ke tandas 20sen 15mnt semula,tu yg lps bersihkan tudung tu sempat la juga snap :P .
p/s-entry ini di karang pada hari ahad,tp baru didedahkan hari ini hehe :D
Ade Air-Cond,sejukkk
Muke sengal,sempat lagi dlm toilet.
Sinki
Tgk,mcm lif kan?

2 comments:

atiQah adNan said...

heheh nanti kalau nampak qah tegur tau sayang.. ^__^

Peri PiA said...

Lovely Atiqah- heee~ , tu la masalah pia tkt nak mula kan hehe.InsyAllah dear ;).Tayunk dia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)