Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 29, 2009

New Moon

Awal tau
buat muke selamber b4 msk panggung,thanks TO ADIKKK tlg snap
haii berani2 ye kamu pia,hihi muke xsudah
Assalammualaikum,hi semua mcm mane dgn perayaan Aidiladha anda sume? Mesti seronok lagi gembira menghabiskan mase bersama keluarga dan yg tersyg.. Pia juge begitu,walaupon berkerje pada 10 Zulhijjah yg lalu...xper janji kualiti masa Pagi Ahad mula2 hubby cadang nak pergi Rembau,rumah saudara hubby Bila call mereka ckp ade hal mungkin tiada dirumah,so pia yg mmg nak sgt menonton New Moon pon telah meminta hubby utk membawa pia ke pawagam yg paling hampir dgn umah. Lepas beratur beli tiket(pia beli tiket show yg paling awal tau!xcited giler nak tgk New Moon :D),call adik ajk dia dtg teman pia menonton...hubby pegi jumpa kwn,hubby xminat citer tu....tp habibi syg teman pegi beli tiket..10q cayunk Overall citer New Moon MMG BEST!!Suke sgt dgn watak Edward dan Bella, sinematografinya pon sgt ctk terutamanya yg dlm hutan.

Keja Vs Bz

Semalam Hari Raya Haji,but i'm working on that day. http://emo.huhiho.com kerja byk sgt,ptg baru dpt bersama yg tersayang. http://emo.huhiho.com I'm soo sorry AB syg,thanks for being so understanding Loveee u... http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com

Thursday, November 26, 2009

Happy Eid Adha

Assalammualaikum...Esok InsyAllah umat Islam akan menyambut hari raya korban.. Disini pia ingin mengambil kesempatan utk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha. Semoga kite semua dpt menghayati erti pengorbanan sebenarnya... Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Tuesday, November 24, 2009

Oh Warna

Busana yg dikenakan adik iparku pada hari bersejarahnya belah pihak pengantin perempuan,warna kegemaran ku Merah jambu.Dicampur dgn warna ungu....CTKKK...
Sekarang korang tau,betapa TINGGI nya diri ku :D
Pak Pak Pong...
Pengantin Bersanding

Aktiviti sebelum dan selepas kenduri

Assalammualaikum,hi update lagi hihi sementara agak free ni :P Pic dibwh ni antara memori pia kat Banting tempoh hari,sila la jamu mata :)
Malam sebelum kenduri,pergi minum kat kedai mkn ade pondok.Nice !hihi habibi tahan silau flash...
Pagi sebelum kenduri singgah ~Pantai Klanang~
Lepas kenduri singgah beach lagi
Enjoying my day
Lepas kenduri ronda kampung jap,jumpe tmpt ni :)
Dah lame tak pijak pasir pantai

Monday, November 23, 2009

Kadang2-Entry sampingan

Ku jatuh cinta jatuh cinta pada mu~~~~~~~ Owh daku memang tangkap cinta sama ini tudung... Nak tgk x pic ni?SUDI2 kan la melihat ye :P ni la kadang2 timbul idea nak pakai syiria dgn cekak rambut. sebenarnya cekak rambut ni adik pia punya hihi dek kerana batu2nya yg sungguh menawan kalbuku pia pon pinjam 1 hari utk melaram,tapi kan.... Ade kesan sampingan la pakai cekak rambut iaitu S A K I T K E P A L A

Monday, November 2, 2009

Walimahtul Urus

Assalammualaikum,ape khabar semua?rindu kat pia tak?hehehe,adoi maaf la blogku (sambil tgn beraksi ala2 buang sawang :P).Lame tak kemaskini,lepas kenduri adik iparku hari tu pia terus sibok dgn kerja maklum la dah bercuti kan.ditambah pula musim2 hujan ni bdn ini kalah melewan virus.diri lu yg lemah ini telah dilanda demam lagi,rase nya baru baik demam kena mase raya hari tu.Xperlah,syukur Alhamdulillah diri ini semkain pulih... Mai semua dgr ini cerita ...... Keluarga sebelah habibi ku cayunk menerima menerima ahli keluarga yg baru. Pada hujung minggu yg lalu(hujung minggu lalu la sgt :P),pia, hubby n his family telah pergi berhujung mgu di Banting.Tarikh kejadian ade digambar :D Pia,hubby dan adik bongsu hubby bertolak dari rumah kami pd pkl 8 pagi,pergi jmpt pengantin bwk pengantin tau ;).Adiknya sampai dr kg mlm sebelumnya,naik tren. Jumpa ahli keluarga yg lain di shah alam,bile sume dah ready setting sume kami pon bertolak menuju ke destinasi yey yey...Sampai di Banting pkl 12 tghari... Alamdulillah adik ipar ku telah selamat bergelar suami orang :D,sekali lafaz jer sama dgn abg long nya habbiku :) . Seronok jln ramai2 dgn keluarga,siap berkomunikasi guna walkie talkie SEGALA supaya senang kite sume berkonvoi xdo yg slh jln...Alamak!! lupe lak nak snap pic ku berwalkie talkie Pengantin telah selamat dinikahkan selepas Asar,sebelum itu pada pkl 1 ptg majlis berlangsung majlis pertunangan... Dlm sibuk2 kenduri kawin semua,kami sempat juge la berjln2 di Banting ni.... Minggu depan kenduri belah kami pula,nti senang2 pia sambung citer ye Tata,eh!sebelum tu sila la tgk pic cikit ;) nanti pia upload lagik.Fabregas jgn mara ek hihi :P
hee~ ade je muke dia ni ;P
Sirih Junjung,Oteh Great Idea!
Majlis pertunangan
Biras dan Mak Mentua Pia
Congrat her ;)
Saat yg mendebarkan
Sweet moment
Perasaan dia sukar digambarkan,pia dah lalui..
Tahniah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)