Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 1, 2010

Jem Paling Tak Enak Di Muka Bumi

Petang semalam hujan lebat,Alhamdulillah ,hujan itu RAHMAT dari Allah

Dalam perjalanan pulang

Nak masuk jer hiway,hujan lebat sangat2.

Putih jer cermin, pemandangan amat kabur

Lepas jer pondok tol,hubby decide untuk berhenti kejap

Singgah di Petrol Pam Cengkerang

Jalan pon sangat jem,yeyyyyyyy :|

Estimate time to arrive our home sweet home is about 30minutes

Oleh kerana jem,masa perjalanan telah bertambah 1 jam 40minit

Melepas tengok Adam Maya (T_T),Pia tak salahkan hujan ye..Serious...

Nasib baik ada kawan2 blog buat review diblog ehehe,

menyakitkan hati eh semalamnya episod semalam......

Ok lah,ada gambar2 SIKIT ni.

Dah nak masuk tol,hujan


Sangat lebat dah


Pondok tol pon hampir tak nampak














Kesesakkan diSERIkan lagi dengan pemandu yang potong Q,Sila2
Perangai korang memang macam eh..annoyed!

Tak berbaloi2 bayar tol :(

kete saya ada masalah Air-Cond

Berwap cermin,jenuh mengelap

Nasib baik tak naik muscle =))














Selepas 1 jam,mentari senja muncul,mentari dah nak terbenam

p/s-Subhanallah,cantiknya



Owh,ada kemalangan rupenya
















Lepas jer kawasan kemalangan,lenggang (T_T)















Singgah beli makanan kelate,gulai ayam tu sedap.Oh,kantoi dah..dapur saya tak berasap semalam






p/s-kat sebelah gerai ni ada 1 gerai lagi..akibat dah lama dalam kereta gerai kot .Sedap2 jer i suroh hubby pergi belikan.Patutla cepat je...ayat ni terpacul dari mulut enche hubby "sayang ni,terkejut makcik tu saya order murtabak..tu kedai apam balik la" (T_T). Oh,Ampun sayang...











































5 comments:

Miss Izah Mohamed said...

salam singgah..

masa ujan xleh gopoh2.. biar lambat asal selamat.. hehe

Peri PiA said...

Lovely Izah-baikkkk,ehehehe..Alhamdulillah

soffya cik bulan said...

tulah..lain kali mintak pia temankan ketika jem bru lah jem tu sgt sdp...:)

Kapten said...

nasib baik aku keja ptg semalam
x merasa ler jem dalam hujan
hahaah

Latest: Kantoi Aku Meminati Seseorang - PART I, PART II

Peri PiA said...

Lovely Pia-memang amat manis jika kamu ade,nge~..kamu je bz hihi

Kapten-nasib2,ehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)