Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 22, 2010

Contest Mata Menawan

Ye ye Cik Bulan sayang,Kak Pia dah join contest ni amacam ngeh3.

Dik Faten Cik Bulan lah tukang promosi contest kamu ni,Cik Bulan dah buat rujukkan ok :P

nama contest ni contest mata menawan,salam kenal ya Dik Fatencumyl



syarat-syarat penyertaan :

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl,akak dah follow ok :)
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

hadiah

pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)


kawan2 jom lah join contest ni.
:)

Pia tag-Pari2 Pagi
follower yg disayangi




Mata saya,akak tak rabun ye :D.Alhadulillah
Gambar mase majlis buka puase tahun lepas,kalo make up tak de tajaan jgn jarap Pia lukis muke sendiri.Thanks K.Ida make up kan saya.Terbaikkkk

11 comments:

cik paro said...

comelnya.....
lentiknya bulu mata pia..

REMEDY said...

kalau letak gambar anak boleh ker Miss blog?

Peri PiA said...

Lovely C.Paro-me aceh hihi,maskara

remedy-gambar sendiri..thanks for coming

soffya cik bulan said...

wow, mata menawan....muahh.tens syg...

Peri PiA said...

Lovely Pia-nge~,sama2

Atiqah Adnan said...

kamoo chomel ok...
hee~

Peri PiA said...

Lovely Qah-hee~,sebab bersolak kot..tens anyway dear

pinky mouse said...

bulu mata akak panjang la..saya da tau pasaipa tebuan tu gigit pipi..

Peri PiA said...

Lovely Pinky-me kaseh,hehe mungkin :D
Alhamdulillah..pakai maskara tu..

Jard The Great said...

pehh.. chumelnya.. =p

Peri PiA said...

Lovely Jard-hehe,kamu penah tgk ku live?fake x gmbr neh?hrp x hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)