Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 23, 2010

Pia dan Parcel

Lepas peristiwa dicium,Hari Selasa baru Pia mula keje

Sampai jer pejabat,tengok atas meja ade parcel

Senyum2 Pia pagi tu,HAPPY la dapat hadiah yeyyy

Dapat hadiah dari Pn Atiqah,Pia dpt bkn join contest ke ape ke

Pia adalah pengomen tegar diblog Atiqah Adnan,diam tak diam

Selepas setahun lebih berblogging dah 138 ketul komen ada kat blog dia hee~

Dia adalah antara follower terawal Pia,kenal dia mase dah jadi tunang orang

Sampai la dia dah bergelar Puan seperti Pia juge :),resepsi belah hubby dia

jatuh pada hari lahir Pia 14.03,sape nak tahu umur saya?angkat kaki hehehe :P

Pia tak dapat pergi kenduri dia,masa tak mengizikan..kebetulam musim kenduri juge

Anyway Qah,terima kasih banyak diatas pemberian ini,Pia suke ok ;)...hmm wangi(dialog ala2 iklan Silky Girl) :D

Ini bukti2 nya yang arif,lalala saya dapat hadiah


p/s-Thanks So Much Atiqah Adnan,semoga kita dapat bersua suatu hari nanti

13 comments:

kak ina kl said...

salam...memang seronok dapat hadiah kan..
rajin jugak ek masuk contest..good luck..

first time tenguk muka..amboi comelnya

Peri PiA said...

Lovely K.Ina-W'salam kak,memang best hepi :),Alhamdulillah terima ksh Qah

Join,kwn2 ajak :)

Pic ni edit sikit hehe,owh akak x penah tgk muke saya lagi ek?

Lindonut said...

omg sgt bessss!! xDD

<<jealous. hehe

♥ balkidz_hunny ♥ said...

nak jugak........hihi..

Atiqah Adnan said...

welcome darl..
thanks sebab sudi baca belog qah eak..
love u..~

soffya cik bulan said...

wow, pia pn sm...nk bg somthing utk akak as pengomen tegar...tunggguuu...:)

mahira oya said...

sweetnya korang...hehe..
rase mcm nk jmpe jer blogger lain especially yg salu komen..

Peri PiA said...

Lovely Lin-indeed my dear :)

Lovely Kidz-nak ek,hihi

Lovely Qah-same2 ksh ;),thanks again dear

Lovely Pia-nge~wah teruja ni!xoxo

pinky mouse said...

ape benda tuh??

Peri PiA said...

Lovely Pinky-Perfume dear :)

sarahata said...

hye pia..
awak pun pengomen tegar saya..
selalu ape2 entri awak komen dulu.:)

Datin El said...

salam peri pia

semuga bergembira sentiasa dan diberkati Allah didunia n di akhirat..

tahniah dapat hadiah..

Peri PiA said...

Lovely Sara-tens dear,u mention pon dah rase dihargai ;)

Lovely Datin-W'slm
Amin,terima kasih byk
terima kasih dtg komen kat sini ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)