Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 22, 2010

It's all about jumping

--Chenta. oh! love--, nama blog Puan Balkidz.Dia bagi i keje shekolah

Yaaa,saya ditag masuk contest lalala,giler kentang la toing2 punya contest hehe

Pn Balkiz,saya kopi pes ye,jgn marah haak3,gelak guling2 macam tenggiling

Cara2 untuk menyertai contest ini,



-----♥ (re-post entry from cik Nina’s blog) ♥-----Lps tu Pn Pia Kopi Pes dari blog dia haha
Howdy to all.
Nak buat contest juga.
It's all about jumping = melompat.
Best kan?
Sebab saya tau ramai yang suka merakamkan gambar melompat (termasuklah saya).

Rules and regulations:
  1. Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool. 
  2. Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
  3. Be my follower --> Nina Aman
  4. Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
  5. 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
  6. Tarikh tutup: 4 JULAI 2010.
Erk!maaf ye penganjur saya memang tak ada gambar lompat2 yg cool macam korang.Ini saja yg mampu ku beri.

 Lihat,anak2 yang manis.Adik sepupu hubby cute :),paling geram yang belah kanan baju pink tu.Dia mcm Amani dalam drama AdaMaya tu,suara gaya dia sebijik macam Amani.Yang lain2 Kak.Long sayang juge ok.Meraka panggil i Kak.Long :)

 sekarang saya nak cari mangsa
-Cik Bulan
-Cik Paro
-AtiqahAdnan
-Sarahata

 hihi harap2 sudi2 kan la korang ye join contest ni


p/s-Salam kenal anyway,nice to meet u Nina

7 comments:

cik paro said...

nnti cik paro join!

Peri PiA said...

Lovely Cik Paro-okies :)

soffya cik bulan said...

gmbr org lain buleh ke

soffya cik bulan said...

syg...ku nk join tp tkde gmbr.tp ku akan cari ok...mgkn esk ku ambik gmbr..haha

Peri PiA said...

Lovely Pia-hahak,lebih elok gmbr sendiri..cpt pg lompat :D

Nina Aman said...

halu pia...tq vm for joining..feel honoured...(=

Peri PiA said...

Lovely Nina- hihi ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)