Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 11, 2010

Wajah baru

Ini bukan watak Ayu yg mintak wajah baru,lepas accident kereta dlm cite Legenda Budak SeTaN.

Ini nak bagitau blog Pia berwajah baru lepas blogger ade "NEW" kat dashboard

Pia pon saje tekan2,mcm menarik.Nak buat sendiri utk mencantikkan blog tak pandai,pakai la ape yg blogger/blogspot bagi hihi.Ready made ;),yg menarik nya kita guna design ni x ganggu pon html code.

Tak la hilang apa2 widget yg kite letak kat blog kesyangan ni.Wow!i like :) bgs sesuai untuk i yg bute coding/IT ni hihi


Mase baru2 on blogger tadi,ade mcm kotak promote suruh klik n try design2 ni.Tak sempat nak print screen he2.

Klik kat design tu nanti dia ada mcm ni,ade beberape jenis Pia pilih kat bahagian watermark n of course la pinky2 template yg menjadi pujaan hati ku.

Taraaa,ini hasil nya..bangga la pulak hihi :P.begitu mudah hanya dgn 1 klilk ceria dah blog syg ini dgn wajah baru.Rindu dgn hitam pink dulu sob..sob.Tak sempat nak print screen utk memory

8 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

i like pink colour....

senang kan sekarang...tekan2 jer...terus tukar design...

thanks sebab sudi jengok2 blog saya

deena awanis said...

VOTE FOR PINK!!HOYEAHHH!!!

Farid Fabregas said...

huu.. pink

Farid Fabregas said...
This comment has been removed by the author.
Farid Fabregas said...
This comment has been removed by the author.
Peri PiA said...

Lovely Damia-tahnks for coming n comment :),yup easy ..my pleasure :)

Lovely deena-hi 5,horeey :D

Lovely Fabregas Opss-hihi,pinky2

Rozana Razali said...

lawa..

Peri PiA said...

Lovely Rozana-thanks for comment ,tyvm :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)