Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 15, 2010

Sukma XIII 2010

Tadi sempat tengok 100m pecut wanita,SUKMA kan sedang hangat berlangsung kat Melaka

Bukan World Cup aje ye yg sedang hot sekarang ni, :P

ini name pemenang nya,tuan rumah,suber dari lama web rasmi SUKMA

Gambar tak de pulak mase Pia buat entry ni

ini pemenangnya,eh dah ade pulak edit blk.pagi tadi dah ade gambar kat laman web rasmi


Cume Pia fikir,bila la atlit2 muslim kat negara kita berpakaian



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

macam ni
Sejuk mata memandang

8 comments:

[z@ck] said...

kedah ranking berapa sekarang?

♥ balkidz_hunny ♥ said...

hoho..alangkah bagusnye kan, kalau gitu..
ermm..biase la nanti alasannye sbb mesia panas lah, nanti berat nak lari lah..hikhik..

btw, mase jaman (wah jawanye!) i aktif sukan dulu, i pon kalo bleh nak pakai singlet je..huhu..tapi of course la tak buat kan..pakai t-shirt la, baby tee kadang2..

ohh..ampunkan dosaku Ya-Allah..

mahira oya said...

a'ah tgk kt astro arena sukma tu..
time tu gymnastic..

Peri PiA said...

Lovely Z@ck-no. 3 ;)

Lovely Kidz-hihik,akak suke mkn tempe ;D
aktif kamu ya,akak mmg pemls bersukan
hehe xper,insaf3...Amin

Lovely Mahira-hehe,tgk ye?bgs2 sokong3 SUKMA ;)

kak ina kl said...

salam...tak best kan bila sukma bertembung dengan piala dunia..org ashik cerita tentang piala dunia ajer..



oh yer..dah bagitau dak Jard tentang hal blog dia tu.

Peri PiA said...

Lovely K.Ina-ha'ah,teggelam SUKMA

Saya tunggu dia balik dari sabah,tak sampai hati nak ganggu dia bercuti kat kg

soffya cik bulan said...

sebab dia nk seksi sbb tu dia jadi atlit...:P

Peri PiA said...

Lovely Pia-nge~,awww kamu tidak kan.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)